Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još je u bolnici

Pjevač psihički slomljen, tražio je pomoć svećenika i psihijatra

Foto: Youtube Screenshot
1/7
13.11.2018.
u 15:42

Darko Lazić se želi promijeniti i navodno više ne želi voditi tako raskalašen život i tražio je pomoć svećenika i psihijatra.

Pjevač Darko Lazić već je tri tjedna u KBC-u Zemun gdje se oporavlja nakon teške prometne nesreće koju je imao.

Kurir piše kako je njegovo stanje sada stabilno, ali je 27-godišnji pjevač u teškom psihičkom stanju i tražio je pomoć psihijatra i svećenika. Pjevač je, piše Kurir, shvatio koliko je griješio u životu i zato je htio da ga ispovijedi svećenik.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dobro jutro 😁🎙🎶🎶▶️

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on

 

Nije tajna da Darko ima poroke, a bez droge nije mogao ni u bolnici pa je tako njegov diler pokušao doći do njegovog bolničkog kreveta na odjelu intenzivne njege, ali spriječilo ga je osoblje. 

Darkovi roditelji čekaju da se njihov sin fizički u potpunosti oporavi kako bi ga poslali na odvikavanje od droge i alkohola, tvrdi jedan od Darkovih prijatelja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🍻🍾🍻🍾🍻

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on

 

Izvor dodaje kako je kod Darka bio i psihijatar ali nije mu uspio pomoći jer je Lazić prije svega tražio oproštaj za svoj raskalašeni život.

- Tražio je od roditelja da mu u njegovu bolničku sobu dovedu svećenika. Bio je ganut kada je čuo da je svećenik, u prvim danima nesreće, u seoskoj crkvi čitao molitve za njegovo ozdravljenje i od tada nije prestao razmišljati o Bogu. Duboko vjeruje da mu je Bog dao drugu šansu - kaže izvor blizak glazbeniku. 

Ključne riječi

Komentara 26

CI
Cinciculjak
15:52 13.11.2018.

Ko je ovaj?

Avatar poljicanin
poljicanin
17:12 13.11.2018.

Ovdje svaki Srbin dobije svoj članak.

DU
Deleted user
16:14 13.11.2018.

A jel od dilera dobio oprost ?????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije