Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Komplicirano

Pjevač prvi put govori o kćeri s kojom nije u kontaktu i čiju djecu nije upoznao

Foto: Robert Anić/Pixsell
1/4
09.12.2018.
u 17:05

Imam kćer Ivanu iz predbračnog odnosa. To se dogodilo kada sam imao 23 godine. Poslije sam išao na utvrđivanje očinstva  i dokazano je da sam otac. No neke su stvari među nama ostale nerazjašnjene, kaže Željko Krušlin Kruška.

Pjevač Željko Krušlin Kruška početkom sljedeće godine postat će djed, otkrio je to za Story i ispričao kako njegov sin košarkaš Filip i njegova supruga, rukometašica Iva Milanović – Litre očekuju sina.

Filipa (29) je Krušlin dobio u prvom braku, a iz sadašnjeg braka s novinarkom Ivanom Radaljac Krušlin ima 18-godišnju kćer Editu, ali Krušlin ima i treće dijete, kćer Ivanu koju je dobio kao 23-godišnjak u tadašnjoj vezi. Za Story Krušlin prvi put priča o kćeri Ivani koja je u braku s Markom Vidukom, bivšim igračem Dinama i bivšim kapetanom australske nogometne reprezentacije. 

– Dosta je to komplicirano. Imam kćer Ivanu iz predbračnog odnosa. To se dogodilo kada sam imao 23 godine. Poslije sam išao na utvrđivanje očinstva  i dokazano je da sam otac. No neke su stvari među nama ostale nerazjašnjene pa, nažalost, nisam u kontaktu s njom. Mislim da ona ima dvoje ili troje  djece, ali kako nismo bliski, ovo mi je zapravo prvo unuče s kojim ću provoditi vrijeme – izjavio je glazbenik.

Dodao je kako ne krivi svoju kćer što nisu u kontaktu, kaže kako je jednostavno takav bio splet nesretnih okolnosti i žao mu je što je tako.

Pogledajte koji parovi su ostali prijatelji i nakon razvoda

Komentara 34

VK
VKSS
18:05 09.12.2018.

Ne krivi kcer sto nemaju kontakta,ha ha kakav lik.Kao da je ona njega napravila i ostavila kad je bila beba...kakav jadnik

BR
Bret
18:11 09.12.2018.

A što bi to jedan otac mogao zamjeriti djetetu što nemaju nikakav odnos? Odgovornost za odnos roditelj- dijete isključivo je na roditelju. Ovaj lik je stamota za muški rod i odraz primitivizma u društvu na štetu žena i djece. Da je izgradio odnos s djetetom dok je dijete bilo dijete, imao bi ga. Ako nije gledao dijete dok ga je kao malo trebalo, ne treba ga sada niti odrasla žena- muškarac. Kladim se da je 9ovno od oca i čovjeka i prema djeci koju je dobio u braku i ženi s kojom je u braku.

KO
Kora
17:19 09.12.2018.

Jado. Bolje bi mu bilo da se poklopi s ušima. Sjećam se jednog intervjua u kojem je govorio da odgaja sina tako da božićni poklon mora zaraditi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije