Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Porin

Pjevač napustio dodjelu: 'Neke kipiće imam doma, neke sam bacio u smeće'

Foto: Kolaž/Pixsell
1/5
30.03.2019.
u 10:40

Dok su neki skupljali kipiće na sinoćnjem Porinu, neki su ipak u svom tonu nastavili s ispadima. Naime, rocker Goran Bare je tijekom izvedbe pjesme 'Ako te pitaju' Petra Graše začepio uši i 'rezao' vrat.

Iza nas je još jedna dodjela Porina na kojoj je najveći pobjednik reper Vojko V s osvojena tri kipića, a njega prati Petar Grašo s dva kipića. Kao i inače, na dodjeli nije nedostajalo ispada, a tu se pobrinuo jedinstveni Goran Bare (53).

Naime, rocker je umjesto poziranja na crvenom tepihu fotografima pokazao srednji prst, a novinarima poručio da ništa ne želi komentirati. Prije glavne dodjele, Bare je za ruku primio svoju pratilju, te odšetao od stola i napustio dvoranu Centra Zamet.

Pjevač ne želi davati izjave tako da nikome nije jasno zašto je to učinio. Ipak, u jednom trenutku se odlučio vratiti na dodjelu i nastavio je raditi sebi svojstven show. Tijekom Grašine izvedbe 'Ako te pitaju', Bare je prvo začepio uši pa glumio da si reže vrat.

- Svi misle da sam narkoman, ali Porini su napokon pokazali da sam drugačiji. Neke kipiće imam doma, neke sam dao prijateljima, a neke bacio u smeće – rekao je za medije jednom Bare.

Pogledajte kako se Petar Grašo osjećao nakon Porina.

 

 

Ključne riječi

Komentara 77

KK
klara.kos.73
11:06 30.03.2019.

zašto njima porezni obveznici plaćaju zdravstveno i mirovinsko kada oni naplaćuju koncerte na desetke tisuća eura.

DA
dalibla
10:55 30.03.2019.

cijelu estradnu scenu a posebno one kojima država plaća mirovinsko i zdravstveno bi trebalo testirati na opijate pa da znamo tko je bolesnik a tko zabavljač iumjetnik

SX
sudbina x
11:59 30.03.2019.

Ovaj ima pedigre kojega se ne dira ...Kad bi bilo koji hrvat to radio odmah bi završio u zatvoru a ovom još i porina daju...Grdović popije bevandu i već je u zatvoru...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije