Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U IZOLACIJI

Pjevač prelomio i odlučio se na hrabar potez: Očajna vremena traže očajničke mjere

Foto: Instagaram
1/8
12.04.2020.
u 21:00

Čini se da i mnogi slavni Hrvati muku muče s kosom. Među njima je, priznao je ovih dana, i glazbenik Marko Tolja

Izolacija u kojoj se proteklih dana nalazimo, mnoge je natjerala da promijene svakodnevne navike, ali i odreknu se stvari na koje su navikli. Jedna od njih svakako je redovni odlazak frizeru, a iako su mnogi mislili da će to biti problem samo ženama, čini se da i mnogi slavni Hrvati muku muče s kosom. Među njima je, priznao je ovih dana, i glazbenik Marko Tolja. Pjevač koji je često na listama najbolje odjevenih Hrvata, odlučio se na, složili bi se beauty stručnjaci, prilično hrabar potez. Uzeo je mašinicu u ruke i ošišao se!!

Doduše, nije prvi koji je "nakratko promijenio zanimanje", a  glumica Bojana Gregorić Vejzović tako se nedavno pohvalila kako je ošišala svog supruga.Marko je bio još hrabriji jer se sam primio  istog posla i to sjedeći na svom balkonu. Trenutak je zabilježio i fotografijom kojom je zabavio fanove na Instagramu.

"Očajna vremena traže očajničke mjere. Malo solo, malo uz pomoć žene...Preporuka za sve parove - jako je zabavno. Pogotovo njoj!", našalio se Marko ispod fotografije kojom je pokazao da šišanje zapravo nije ništa strašno.


Iako je očekivao kritike i pošalice njegov "novi look" svidio se mnogima koji su pohvalili njegove vještine. Neki su priznali da ih je potakao da se i sami odluče na taj korak, dok su drugi samo bili zabavljeni njegovim smjelim potezom. Njegova supruga nije javno komentirala kako joj se dopada konačni rezultat nje i supruga.

Pjevač je od 2018. godine u braku, a sa suprugom Anom ima i sina Maru, koji im je promijenio životni tempo svojim dolaskom krajem veljače. Tolja je priznao da mu se život promijenio nabolje otkako im se obitelj proširila za novog člana, a s njim i suprugom te u intimnoj atmosferi proslavit će 35. rođendan.

Markovo pjevačko iskustvo kreće još od njegova djetinjstva kroz brojne nastupe na dječjim festivalima, nastupom s klapama, a 2008. godine osvaja i Porin za najboljeg novog izvođača. Pokazao se i kao odličan mentor u popularnoj emisiji "Zvijezde pjevaju", ali i plesač u emisiji "Ples sa zvijezdama" te na kazališnim daskama.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije