Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Više se ne skrivaju

Pitanje je dana kad će princ Harry objaviti zaruke s Meghan Markle

Meghan Markle
Foto: Pixsell
1/4
04.02.2017.
u 15:32

Navodno se glumica već uselila k princu u palaču Kensington i jučer su prvi put snimljeni u Londonu kako se drže ruke

Princ Harry više ne skriva koliko je zaljubljen u glumicu Meghan Markle i ne bježi više od paparazza kad je u njenom društvu. Par je snimljen jučer u Londonu kako držeći se za ruke izlazi iz jednog restorana u strogom centru grada.  

Fotografije su objavljene u britanskom tabloidu The Sun i prve su zajedničke fotografije na kojima par ne skriva da su u vezi. Britanski mediji pišu kako je samo pitanje dana kad će Meghan i Harry objaviti zaruke, te da se Meghan već uselila u palaču Kensington.

Izvori bliski kraljevskoj obitelji tvrde da par već sada živi poput bračnog para i kada nisu u Londonu, vrijeme provode u Torontu gdje Meghan snima seriju "Suits".

>>Princ Harry napao medije zbog uznemiravanja nove djevojke

Ključne riječi

Komentara 1

BO
bojnik
04:30 05.02.2017.

A kada ce kitch wedding??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije