Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opasna akrobacija

Pink pala na glavu pred publikom na koncertu u Nürnbergu

pink
reuters
16.07.2010.
u 14:57

Pjevačicu njene plesačice nisu dobro pričvrstile za sajlu u akrobatskoj točki pa je, kad je uzletjela, pala na barikade pred publiku

Američkoj glazbenici Pink (31) zamalo su njene akrobatske točke na koncertima došle glave. Na prekjučerašnjem koncertu u Nürnbergu pred sam kraj nastupa pjevačicu plesačice nisu dobro pričvrstile za sajlu pa je Pink umjesto u zrak odletjela ravno na barikade ispred publike. Naime, na svakom svom nastupu plavokosa pop-zvijezda neke pjesme izvodi lebdeći iznad publike, privezana žicom. Ovaj joj put to zbog neopreznosti njenih pomoćnica nije uspjelo, strmoglavila se prije nego što je uopće poletjela. Pink je hitno prevezena u bolnicu gdje su joj utvrđene lakše ozljede. Kasnije se na Twitteru obratila svojim obožavateljima žaleći što je koncert završio na tako tužan način.

- Jako mi je žao što niste mogli uživati do kraja u mom nastupu. Nisam teže ozlijeđena, nema vode u plućima, lomova kostiju, samo bolan udarac...Sve je u redu sa mnom. Hvala, Nürnberg! Pad je za mene bio šokantan, nadam se da je bar publici izgledao spektakularno - našalila se Pink. Ipak, lakša ozljeda poremetit će planove neumorne pjevačice koja će se nakratko morati odmoriti od svoje ljetne europske turneje nazvane "Funhouse Summer Carnival Tour" .

Komentara 6

Avatar Baroudeur
Baroudeur
15:44 16.07.2010.

Pa to nije prvi put da je papa na glavu!

Avatar arcanius
arcanius
16:10 16.07.2010.

koliko ja znam padala je ona i na koljena ;)

RI
riječanka
16:06 16.07.2010.

....A STVARNO ČUDNO DA JE PALA......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije