Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
blista

Petra Nižetić slavi trudnoću i ima važnu poruku

Foto: Instagram
1/3
14.03.2019.
u 19:44

Petra Nižetić pohvalila se trudničkim trbušćićem, ali i podijelila mišljenje o obiteljskom nasilju u Hrvatskoj.

Poznata modna blogerica iz Splita Petra Nižetić i njezin godinu dana mlađi suprug Sinjanin Frano Mastelić očekuju prvo dijete, a na Instagramu se pohvalila svojim trbušćićem!

- Danas se navršava 30. tjedan mog blaženog stanja. Nekako sam odlučila uživati u svojoj prvoj trudnoći i posvetiti se sebi i svojoj maloj obitelji na drugom kraju svijeta. Tako sam se na neko vrijeme skinula sa socijalnih mreža, a čitanje portala svela sam na minimum. Zauzvrat čitam knjige koje su godinama kupile prašinu, vezem macramé, prakticiram jogu, fotkam mrtvu prirodu, razgovaram na fiksni telefon i puštam svojoj bebi i sebi klasiku... manje-više bavim se svim ‘dosadnim’ stvarima kako i priliči jednoj trudnici. Drugim riječima - zen, raspisala se sestra veselog Luke Nižetića i u nastavku objave osvrnula se na #spasime prosvjed kojeg organizira Jelena Veljača pod istoimenom inicijativom u znak borbe protiv obiteljskog nasilja koje u zadnje vrijeme sve više isplivava u javnost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

• Danas se navršava 30-i tjedan mog blaženog stanja. Nekako sam odlučila uživati u svojoj prvoj trudnoći i posvetiti se sebi i svojoj maloj obitelji na drugom kraju svijeta. Tako sam se na neko vrijeme skinula sa socijalnih mreža, a čitanje portala svela sam na minimum. Zauzvrat čitam knjige koje su godinama kupile prašinu, vezem macramé, prakticiram jogu, fotkam mrtvu prirodu, razgovaram na fiksni telefon i puštam svojoj bebi i sebi klasiku..manje više bavim se svim ‘dosadnim’ stvarima kako i priliči jednoj trudnici. Drugim riječima zen. Iz tog gotovo pa bestežinskog stanja, zadnjih su me tjedana prenile vijesti koje dolaze iz ‘Lijepe naše’ il’ da možda stvari nazovem pravim imenom pa kažem ‘Nasilne naše’. Svaka jezivija od one prethodne. Hashtag im pak zajednički #državajezakazala. Pih! Ništa nova! No nešto je ovoga puta drugačije. U pitanju su djeca. Četvero odjednom. Bačeni kroz balkon. Bacio ih rođeni otac. Moj novopečeni majčinski mozak taj monstruozni čin još dan danas ne može procesuirati. Kao što se ne može pomiriti sa surovom činjenicom da je to samo kap u moru hrvatske zbilje o kojoj sad već svakodnevno čitam na facebook grupi #spasime. E pa došlo je 5 do 12. Žao mi je ko psu što ne mogu fizički podržati prosvjed #spasime koji će se održati ove subote 16.03. u 11:55 am na Trgu Kralja Tomislava u Zagrebu. Svim srcem, umom, glasom i bijesom sam s vama @jelka12 ♥️ Tko sve ide na prosvjed? • . . #spasime #saveme #mirniprosvjed #obiteljskonasilje #petdodvanaest #trgkraljatomislava #zagreb #hrvatska

A post shared by Petra Nizetic Mastelic (@modakomoda) on

-Iz tog gotovo pa bestežinskog stanja, zadnjih su me tjedana prenile vijesti koje dolaze iz ‘Lijepe naše’ il’ da možda stvari nazovem pravim imenom pa kažem ‘Nasilne naše’. Svaka jezivija od one prethodne. Hashtag im pak zajednički #državajezakazala. Pih! Ništa nova! No nešto je ovoga puta drugačije. U pitanju su djeca. Četvero odjednom. Bačeni kroz balkon. Bacio ih rođeni otac. Moj novopečeni majčinski mozak taj monstruozni čin još dan danas ne može procesuirati. Kao što se ne može pomiriti sa surovom činjenicom da je to samo kap u moru hrvatske zbilje o kojoj sad već svakodnevno čitam na facebook grupi #spasime. E pa došlo je 5 do 12. Žao mi je ko psu što ne mogu fizički podržati prosvjed #spasime koji će se održati ove subote 16.03. u 11:55 am na Trgu Kralja Tomislava u Zagrebu. Svim srcem, umom, glasom i bijesom sam s vama. Tko sve ide na prosvjed? - upitala je na kraju buduća majka, a komentari puni podrške nizali su se ispod fotografije.

- Čestitke i suosjećam i za trudnoći i za misli o prosvjedu. - napisala je jedna pratiteljica.

-Tvoja vijest osvježila mi je dan! - razveselila se jedna djevojka.

Pogledajte što nam je Ljubo Bebić otkrio o svojoj prošlosti.

Komentara 2

Avatar Leftard_logic
Leftard_logic
20:00 14.03.2019.

Nosi se u mp3 zajedno sa Seljačom

MA
mare0801
22:30 14.03.2019.

ajme kada ove što u zrelim godinama zatrudne krenu "piliti", moja bebica, moj "milenijac", u trbuhu sluša klasiku, mama papa samo organsko da bi beba bila genije..... Ajde ćerce, rodi to dijete bez kamera i preseravanja. Čeka te bar dvadeset godina nerviranja.Vjeruj meni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije