Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prinova

Petra Nižetić i suprug Frano sinu su dali ovo tradicionalno ime

Foto: Instagram
1/5
24.05.2019.
u 08:45

Voditeljica je rodila u San Franciscu gdje se prije tri godine i udala za Sinjanina Franu Mastelića.

Modna blogerica i voditeljica Petra Nižetić u San Franciscu rodila je svoje prvo dijete, sina kojem su ona i suprug Frano Mastelić odlučili dati tradicionalno i kratko ime Jozo. 

- Buditi se iz ovog sna ne želim nikada. Hvala višim autoritetima na najdivnijem daru. Voljet ćemo te i čuvati mali čovječe Jozo - napisala je Petra uz fotografiju sina objavljenu na Instagramu.

 

 

Petra se iz rodnog Splita odselila u Ameriku gdje se prije trig godine i udala za Sinjanina Franu, a lani su otkrili da će postati roditelji. Nakon američkog vjenčanja par, koji se upoznao na Visu, imao je i hrvatsko vjenčanje i svoju vezu su ozakonili i u crkvi u Petrinom Splitu. 

- Čim sam upoznala Franu znala sam da želim da on bude otac moje djece. Kada sam došla u Ameriku počela sam čuvati djevojčicu Parker Rose koja je dodatno potpirila moje majčinske nagone.  Nadamo se da ćemo uskoro postati roditelji i tome se neizmjerno veselimo. - izjavila je Petra za Gloriju nedugo nakon splitskog vjenčanja, i ta želja joj se i ostvarila.

Ključne riječi

Komentara 4

NN
nista_ne_znam
23:57 24.05.2019.

Kad čujem Jozo odmah se sjetim naše pale zvijezdice Tine...

Avatar izvidnik1
izvidnik1
10:45 08.10.2019.

Djetetu tradicionalno ime, pohvalno, njih dvoje svako svoje prezime jako tradicionalno.

SA
samoborka
09:34 24.05.2019.

Ako ostane u Americi, ne gine mu nickname Bozo. Jozo Bozo. Po onom njihovom legendarnom klaunu (objasnjenje za citatelje sklone sadrzajima Lud,zbunjen, normalan i Karleusi). Bas su malom napravili uslugu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije