Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RODITELJI PETRE MAROJE

Petra je sačuvala čast naše obitelji

02.06.2009.
u 19:16

Petra Maroja u incidentu na Farmi jedina je pokušavala smiriti strasti, a na kraju tučnjave ispala je glavni negativac.

Potpuno je podržavamo
Na bujicu uvreda Simone Gotovac uzvratila je pljuskom, a žestoki udarac Gianne Apostolski bio je kap koja je prelila čašu njezina strpljenja pa je uzvratila agresivno.

– Podržavamo njezinu reakciju, a tako su se izjasnili i posjetitelji internetskih foruma. Očito je da se naša Petra, između novca koji je mogla osvojiti i časti, odlučila za ovo drugo, što je, smatram, puno važnije – kazao je Marijan Maroja, Petrin otac.

Njegova supruga Branka Maroja jučer nije htjela komentirati događaje s Farme. Zato prijatelji i kolege glumci Petri daju glasnu podršku.

– Nije u redu što su je isključili iz šoua jer su Ante i Simona sve izazvali. Petra se dobro držala, na njezinu mjestu vjerojatno bih postupila slično – kazala je Zorana Rajić, njezina kolegica iz telenovele “Sve će biti dobro”. Njezino mišljenje dijeli i Petrina dugogodišnja prijateljica Aleksandra Grdić.

Postupila bih jednako
– To što su joj činili tijekom cijelog šoua, a ne samo u petak navečer, ne samo da je nekulturno nego je i neljudski. Da sam bila na njezinu mjestu, postupila bih isto – kaže Alex.

Zadarskoj manekenki prijeti i kaznena prijava. Ona od Gianne Apostolski, koju je udarila koljenom u glavu i čupala je za kosu, dobila udarac šakom u glavu.

– Petra je punoljetna i odgovara za svoje postupke. Najavila je da će se uskoro o svemu javno očitovati – kaže Marijan Maroja.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije