Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
presretna obitelj

Peto dijete stiglo u obitelj Pletikosa: Roditelji otkrili spol i ime!

Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
1/3
14.08.2019.
u 08:45

Bračni par Pletikosa veseli se što ih opet čekaju neprospavane noći i mijenjanje pelena, a prinovi u obitelji najviše se vesele njihova djeca

- Došla nam je mala Marija! Jako nas je razveselila i ispunila - rekla je za Story supruga proslavljenog hrvatskog reprezentativca Stipe Pletikose, Angela.

Bračni par Pletikosa veseli se što ih opet čekaju neprospavane noći i mijenjanje pelena, a prinovi u obitelji najviše se vesele njihova djeca; devet godina star Franko, pet i pol godina stara Eli,  četverogodišnja Ruža i dvije i pol godine star Manuel.

- Glupo mi je kada ljudi misle da glamurozno živimo. Sve je to daleko od istine. Obična smo obitelj u kojoj se isprepleću veselje, i tuga i smijeh i plač - dodala je Angela.  

Pogledajte koji detalj je otkrio da je Meghan Markle trudna:



 

 

Komentara 4

ZB
Zoki-Bijela
09:12 14.08.2019.

Cestitke

KU
Kuruza
09:23 14.08.2019.

Štanca ko Hektor

Avatar Charlie1
Charlie1
09:00 14.08.2019.

Kako je stiglo, ako se još nije rodilo?! Btw. čestitam! :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije