Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi spot

Petar Grašo snimio spot u stanu bake i pokojnog djeda

uvik isti
Foto: PR FOTO
1/6
18.08.2014.
u 21:40

Splitski glazbenik Petar Grašo s ljetnim hitom Uvik isti ne silazi s vrha top lista. Prekrasna pjesma o životu u Dalmaciji prepoznata je od strane publike i ovog je ljeta nezaobilazni hit koji se pjevuši diljem regije...

Splitski glazbenik Petar Grašo s ljetnim hitom Uvik isti ne silazi s vrha top lista. Prekrasna pjesma o životu u Dalmaciji prepoznata je od strane publike i ovog je ljeta nezaobilazni hit koji se pjevuši diljem regije. Petar Grašo predstavlja emotivan video spot koji prikazuje kraj života jednog tipičnog Dalmatinca koji je ostao vjeran obitelji, sebi ali i svojim navikama i porocima. Sve što ostavi iza sebe je boca vina i pregršt uspomena.

- Želja mi je bila da se na jedan simpatičan način opiše jedna esenca dalmatinskog života, postulata i načina kako se ovdje živi jer se vrijednost čovjeka očituje po tome da ga život ne mijenja a pogotovo ne na gore, izjavio je Petar Grašo i dodao: - Simpatična je ovo priča o čovjeku koji i pred sam kraj života ima iste radosti koje je imao kao mlad i na kraju umire sretan okružen najmilijima. Scene u kojima glumim starog sebe na istom krevetu gdje mi je ležao pokojni djed za mene su bile vrlo emotivne!

Spot je sniman u stanu bake i pokojnog djeda Petra Graše. Za glazbenika je samo snimanje bilo vrlo emotivno jer ga je vratilo u djetinjstvo, a spot se snimao više od 15 sati pod teškom filmskom šminkom. Snimljen je u režiji Vojana Koceića i produkciji PILOT studija, dok je za vrhunsku šminku bila zadužena Dolores Žanko. Autor glazbe za hit Uvik isti je Tonči Huljić, tekst su zajedno napisali Vjekoslava Huljić i Petar Grašo, a aranžman Nikša Bratoš. Pjesma je prvi puta predstavljena na ovogodišnjem Splitskom festivalu.

>>Petar Grašo: Za brak ćemo vidjeti, ali o djeci smo vrlo ozbiljno počeli razmišljati

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije