Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLAZBENIK GODINE

Petar Grašo: 'Ovo je bila godina za pamćenje, a Ružu ću čuvati na posebnom mjestu'

Petar Grašo održao koncert u zagrebačkoj Areni
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
1/4
19.03.2022.
u 15:45

Petar Grašo nažalost nije mogao biti s nama. No, za to je imao itekako dobar razlog, a to je rasprodani koncert u zagrebačkoj Areni. Vidno oduševljeni glazbenik odmah je lijepu vijest priopćio publici a nama je dan nakon koncerta prenio dojmove.

Dok smo ove godine napokon mogli uživati u punom zagrebačkom HNK na 28. dodjeli svečane nagrade Večernjakove ruže, nominirani u kategoriji glazbenika godine Petar Grašo nažalost nije mogao biti s nama. No, za to je imao itekako dobar razlog, a to je rasprodani koncert u zagrebačkoj Areni. Vidno oduševljeni glazbenik odmah je lijepu vijest priopćio publici a nama je dan nakon koncerta prenio dojmove.

Vijest o osvajanju Večernjakove ruže dobili ste na Vašem koncertu u Areni. Kako ste se tada osjećali, što ste pomislili?

Doista me izuzetno obradovala vijest da sam osvojio drugu Večernjakovu ružu na koju čekam dvadesetak godina.Dogodilo se to doista u najboljem mogućem trenutku. Vijesti sam dobio usred koncerta u Areni i pomislio sam kako je ionako savršena večer dobila  dodatnu dimenziju ljepote.

 

Godina iza vas bila je puna događanja na privatnom i poslovnom planu. Ponovno ste imali najslušaniju pjesmu godine, a nedavno ste se i vjenčali. Je li to bila godina za pamćenje?

Već nekoliko godina živim jakim tempom no moram se složiti sa vama da je protekla godina na svim poljima bila izuzetno intenzivna. Sretan sam što sam okružen ljudima koje volim i koji me vole, a jednako sam sretan što mogu bez pretjerivanja reci da imam najbolju publiku na svijetu.

Što slijedi nakon dva koncerta u Areni, spremate li novi hit sa Huljićima?

Nakon koncerata u Zagrebu čeka nas već sljedeći petak koncert u punoj Areni u Splitu. U planu još veliki koncerti u Skopju, Mariboru Puli, Ljubljani i u beogradskoj Areni  krajem godine. Pjesme se rade i sasvim sigurno ćemo kroz koji mjesec izbaciti nešto novo. U svakom slučaju ovo će biti godina u kojoj neće biti puno slobodnog vremena (smijeh).

Gdje ćete čuvati osvojenu Večernjakovu ružu?

Osvojenu ružu čuvam gdje i sve meni drage nagrade na vitrini pored klavira. Nagrade ne utječu na moj ego, one su samo mali svjetionici na mom putu koji me podsjete da je vrijedio sav trud i ljubav koji moji suradnici i ja  ulažemo u ono što radimo.

Pogledajte najbolje trenutke s 28. dodjela Večernjakove ruže

Petar Grašo održao koncert u zagrebačkoj Areni
1/53

 

 

Komentara 3

Avatar Nomi
Nomi
10:11 21.03.2022.

Ma dobar je Grašo. Jedino... sad se pitam (bez nekih prostih misli) - koje je to posebno mjesto na kojem će čuvati ružu? :p

Avatar babinjak1984
babinjak1984
10:08 21.03.2022.

Jadan je.

LI
LIGHT
13:22 22.03.2022.

Kako je Taj g.. zavlačio 20 godina Danielu, pa Ju odbacio.. Čovjek bez Morala.. :(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije