Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki prijatelji

Grašo zadovoljan Severininim odabirom: Izabrala je odličnog supruga

petar grašo
Foto: Deni Koraca
1/7
01.10.2015.
u 15:51

– Severina je odabrala taktiku po mom guštu jer potvrda ljubavi ne treba biti javna – kazao je glazbenik gostujući na Narodnom radiju.

Pjevač Petar Grašo 13. listopada priprema veliki slavljenički koncert u Lisinskom kojim će obilježiti svojih 20 godina karijere. Tim povodom Grašo je gostovao u Glazbenom showu Dalibora Petka u kojem je otkrio brojne zanimljivosti, a između ostalog prokomentirao je i tajno vjenčanje Severine i Igora Kojića.

– Severina je moja jako dobra prijateljica. Vjenčanje ne mogu komentirati jer nisam bio na njemu, ali mogu reći da joj od srca želim sve najbolje i da zaslužuje biti sretna. Odabrala je taktiku po mom guštu jer potvrda ljubavi ne treba biti javna. A upoznao sam i Igora i mogu reći da je odabrala odličnog supruga – kazao je Grašo.

U intervjuu je otkrio i da je veliki emotivac koji često pusti suzu, ali i da je tijekom svoje karijere čuo dosta neistina o sebi.

– U svojih dvadeset godina karijere čuo sam puno tračeva. Ljudi su tome skloni čim pomoliš glavu malo iznad prosjeka. Kulminacija je bila da sam u vezi s Dinom Rađom. Tome smo se smijali deset dana bez prestanka – priznao je glazbenik.

Kazao je i da mu slava nije donijela prave prijatelje, a unatoč zavidnoj karijeri ne smatra da je ostvario sve što je htio u životu. 

>>Petar Grašo slavi 20. godina karijere u Lisinskom

>>Estradna krema okupila se na Prokurativama. Evo tko je sve slavio na Splitskom festivalu!

Komentara 8

GR
grodar
17:44 01.10.2015.

Nisam trebao ovo procitati. Sad imam lose mosljenje o graši

PA
Pajdo
18:13 01.10.2015.

Sta drugo ocekivat od Istrijana Tamo je jako malo Hrvata

Avatar patkovic
patkovic
19:56 01.10.2015.

bije trač da si više konobar nego pjevač i da snimiš pjesmu svakih 10 godina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije