Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobitnik Večernjakove ruže

Petar Grašo nastupio u prepunoj Areni: Publika uglas pjevala njegove najveće hitove

Foto: Pixsell
1/11
19.03.2022.
u 09:03

Glazbenik i dobitnik Večernjakove ruže za glazbenika godine Petar Grašo jučer je održao koncert u Areni Zagreb tijekom kojeg je saznao i da je dobitnik Večernjakove ruže.

Glazbenik Petar Grašo (46) jučer je u Areni Zagreb održao prvi od niza koncerata koji su najavljeni. Grašo je izveo svoje hitove u prepunoj dvorani, a publika je s njim pjevala uglas. Glazbenik je koncert otvorio svojim aktualnim singlom 'Jel ti reka ko', a izveo je i svoje poznate hitove poput: 'Šporke riči', 'Ljubav jedne žene', '92' te mnoge druge. U publici su se mogla vidjeti i neka poznata lica poput reportera Andrije Jarka i voditeljice Antonije Blaće.

POGLEDAJTE VIDEO Petar Grašo u Areni Zagreb publici obznanio da je dobitnik Večernjakove ruže

Odlična je atmosfera bila tijekom cijelog koncerta, a glazbenika je dodatno razveselila i vijest da je dobitnik Večernjakove ruže u kategoriji glazbenik godine. Nagradu je u Hrvatskom narodnom kazalištu preuzela njegova sestra Buga Grašo Radošević, a Petar je u Areni s publikom odmah podijelio lijepe vijesti.

- Upravo su mi javili, večeras je bila dodjela veoma respektabilne nagrade koja ima dugu povijest, a to je Večernjakova ruža. Ja sam u životu bio nekoliko puta nominiran, posljednju sam dobio prije nekih 17 godina, javili su mi evo pred rođendan da je ove godine po glasovima vas publike Petar Grašo pjevač godine. Hvala vam što me volite, hvala svima, hvala Večernjaku, hvala vama, hvala vam prekrasni ljudi - kazao je dirnuti Grašo.

Inače, Petar je najavio tri koncerta kojima najavljuje povratak u staro normalno nakon dvije godine. Danas će Petar održati drugi koncert u Areni Zagreb, a u petak 25. ožujka onaj u Spaladium Areni u Splitu. Dodajmo i da Petar danas slavi 46. rođendan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije