Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KREĆE DRUGA SEZONA

Petar Grašo iznenadio kandidata – nastup u 'Zvijezdama' pamtit će cijeli život!

RTL Zvijezde
Foto: RTL
1/2
13.10.2018.
u 13:43

Osim 18-godišnje djevojke koja će baš sve rasplakati svojom izvedbom sevdaha, žiri će oduševiti i jedna kandidatkinja koja ima 56 godina, a već je sudjelovala u RTL-ovu glazbenom showu 'Nikad nije kasno'.

U prvoj epizodi druge sezone glazbenog showa 'Zvijezde', koja se na RTL-u prikazuje večeras od 21 sat, žiri u sastavu Tončija Huljića, Nine Badrić, Jacquesa Houdeka, Petra Graše i Andree Andrassy nasmijat će publiku svojim dosjetkama, a od desetero natjecatelja koji će zapjevati pred stručnim žirijem, neki će već dobiti i svog mentora. Oči će najviše zasuziti Nini i Andrei, a najviše komentara na izvedbe imat će Tonči i Jacques.

Osim 18-godišnje djevojke koja će baš sve rasplakati svojom izvedbom sevdaha, žiri će oduševiti i jedna kandidatkinja koja ima 56 godina, a već je sudjelovala u RTL-ovu glazbenom showu 'Nikad nije kasno'. Gledatelji će upoznati i životne partnere koji će se ovaj put naći na suprotnim stranama, odnosno pjevati svatko za sebe. No hoće li oboje proći dalje?

Petar Grašo iznenadit će jednog natjecatelja kojem je on idol od malih nogu, a mladi pjevač njegovu lijepu gestu pamtit će cijeli život.

Odmah na početku showa Andrea Andrassy priznat će voditeljici i glumici Petri Dugandžić kako je odmalena bila zaljubljena u Tončija Huljića. 'Moj je problem taj što sam živjela u kući sa stepenicama i padala sam često na glavu tako da sam već s pet godina razvila simpatiju u ljubavnom smislu prema gospodinu Huljiću i ta bolest ima ime, zove se huljićizam. Ali odljubila sam se već sa šest, kada sam mu oči na posteru probušila olovkom!' rekla je Andrea, a Tonči je dodao da Andrea još uvijek drži njegove postere na zidu.

Zbog koga će žiri dobiti trnce, tko će oduševiti svojim vokalnim sposobnostima, a tko razočarati gledatelji će doznati večeras od 21 sat na RTL-u.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije