Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Omiljeno okupljalište

Petar Grašo i njegov otac više nisu vlasnici kultnog restorana Adriatic

Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/6
04.04.2019.
u 10:42

Ovaj restoran godinama je bio omiljeno okupljalište brojnih poznatih Splićana i sada su vlasništvo preuzeli Stipe Jelčić i Žarko Dešković, inače vlasnici kavane i restorana "Bajamonti" smještenih u samom središtu Splita na Prokurativama

Petar Grašo i njegov otac Zoran više nisu vlasnici kultnog restorana Adriatic koji je godinama uspješno poslovao u prostorima
u vlasništvu državne tvrtke ACI, iznad istoimene marine, piše Slobodna Dalmacija.

Ovaj restoran godinama je bio omiljeno okupljalište brojnih poznatih Splićana, a sada su vlasništvo preuzeli Stipe Jelčić i Žarko Dešković, inače vlasnici kavane i restorana "Bajamonti" smještenih u samom centru Splita na Prokurativama.

Novi vlasnici kažu kako će i dalje u restoranu nastaviti s tradicijom vrhunske ponude. Još  uvijek nije poznato hoće li restoran dobiti novo ime ni koje će to ime biti, a do te odluke na restoranu je još uvijek staro ime "Adriatic Grašo".

Petar je veliki zaljubljenik u kuhanje i dok je bio na maloj glazbenoj pauzi, posvetio se istraživanju gastronomije, pogotovo talijanske.

– Zbog životnog tempa ne kuham često, no kada uhvatim vremena, volim uzeti neku dobru kuharicu i igrati se receptima. Posljednje što čitam knjiga je genijalnog talijanskog kuhara Morena Cedronija kojeg inače i poznajem. Pokušavam kuhati prema nekim njegovim receptima kod kuće i malo mi ide, a malo ne – otkrio nam je nedavno u intervjuu Grašo. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije