Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bol u leđima

Pjevač Opće opasnosti iznenada završio na operaciji

Opća opasnost na Šalati
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
22.03.2018.
u 21:55

Dečki iz benda na Facebooku su napisali kako je Pero Galić završio na operaciji leđa jer je već dugo vremena trpio strašne bolove.

Pjevač Opće opasnosti Pero Galić iznenada je završio na operaciji leđa, a grupa je o njegovom zdravstvenom stanju obožavatelje izvijestila putem Facebooka.

- Obavještavamo vas da je naš Pero iznenada završio na operaciji leđa. Inače, Pero je već duže vremena vukao ovu ozljedu i trpio strašne bolove. Operacija je prošla uspješno, Pero vas sve pozdravlja, a mi se ovim putem zahvaljujemo cijelom timu liječnika i svih djelatnika klinike za neurokirurgiju bolnice Sestre milosrdnice na čelu sa prof.dr.sc. Krešimirom Rotimom. Molimo vas da i vaše misli i bar jedna mala molitva budu usmjerene na što brži oporavak našeg Pere. - piše u statusu benda.

 

 

Obožavatelji su mu u porukama poželjeli brzo ozdravljenje i skori povratak na glazbenu pozornicu. 

Komentara 2

ST
stomugromova
22:29 23.03.2018.

U sigurnim je rukama,barem što se tiče prof.Rotima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije