Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otišlo je po krivu

Pernar napustio studio, Dikan imao igrokaz, a Hloverka je ministru htjela sjesti u krilo

Foto: YouTube screenshot, Pixsell
1/5
21.07.2020.
u 13:27

Prisjetili smo se situacija u kojima su gosti zadali glavobolje voditeljima emisije, ali u jednoj situaciji voditeljica se ponašala neobično...

Politički analitičar Krešimir Macan napustio je sinoć emisiju "Otvoreno" koju je vodio Mislav Togonal, a u kojem su uz Macana gosti bili Karolina Vidović Krišto, Dalija Orešković, Ivan Anušić i Arsen Bauk. Kratka i oštra rasprava između Karoline Vidović Krišto iz Domovinskog pokreta i analitičara Krešimira Macana rezultirala je Macanovim naprasnim izlaskom iz HRT-ova studija. Gosti su raspravljali o novoj Vladi, a u jednom trenutku došlo je do prepirke između Vidović Krišto i Macana i politički analitičar odlučio je napustiti studio. Ovo nije prvi put da se u nekoj emisiji uživo odigrala ovakva scena i takvih situacija na našoj javnoj i komercijalnoj televiziji bilo je već i prije. Upečatljiva je tako scena iz ove iste emisije iz 2007. godine kada je emisiju vodio Mislav Bago, a gosti su bili Tonkica Zlački, Vedrana Rudan i Josip Radeljak Dikan. Tema emisije bio je jet set i gosti su ugodno i normalno raspravljali o temi, no u jednom trenutku Dikan se počeo nabacivati spisateljici Vedrani Rudan.

1/11

Ona mu je uzvratila kako je on zauzet čovjek, a poduzetnik je u tom trenutku brzo skinuo svoj vjenčani prsten s ruke i bacio ga na pod govoreći kako je od tog trenutka slobodan. Događalo se to u razdoblju kada se šuškalo kako je došao kraj njegovu braku s Vlatkom Pokos. Godinu dana kasnije u "Otvorenom", u emisiji koju je vodila Dijana Čuljak, studio je napustio analitičar Davor Gjenero. U ovoj emisiji Gjenero i Milan Ivkošić žustro su raspravljali, a nakon što mu je Ivkošić uskočio u riječ, Gjenero je samo ustao, skinuo mikrofon i rekao: "Oprostite, laku noć." Nakon toga krenuo je prema izlazu iz studija. U predizbornim debatama u televizijskim emisijama nagledali smo se svakakvih igrokaza, a zanimljivo je bilo sučeljavanje pred izbore u kojima je jedan od kandidata za predsjednika bio Boris Mikšić. U studio Nove TV, u emisiju koju je vodio Mislav Bago, došli su Mikšić i Slavko Vukšić, a Mikšić je odmah izrazio nezadovoljstvo jer nije bio pozvan u emisiju u kojoj se sučeljavala, kako je on rekao, A lista kandidata. Nije bio sretan s tim i već nakon drugog pitanja odlučio je napustiti emisiju.

I Aleksandar Stanković susreo se sa sličnim problemom kad mu je gost bio Ivan Pernar. Dok su govorili o programu HRT-a, Stanković ga je nakratko prekinuo i tako uzrujao te mu je Pernar odgovorio kako mu ne dopušta da govori i zato napušta emisiju. Zanimljiva situacija pred TV kamerama dogodila se kada je prije deset godina Hloverka Novak Srzić u HRT-ovoj emisiji ugostila tadašnjeg ministra financija Ivana Šukera. Hloverku je zanimalo zašto je Vlada smanjila pretplatu i Šuker je počeo govoriti kako se HRT treba komercijalizirati i potom je uslijedilo neočekivano. Hloverka je ustala i krenula prema Šukeru s namjerom da mu sjedne u krilo i rekla je: ''Komercijalno? Želite li da ja sad počnem raditi komercijalno?'' Šuker je govorio kako su ozbiljni ljudi i da je to neukusno i poručio je: ''Vaše ponašanje odraz je stanja i ponašanja u ovoj kući.''

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Observer
Observer
14:46 21.07.2020.

Najbolji komentar je citat zadnje recenice u clanku"Vase (HRT) ponasanje odraz je stanja i ponasanja u ovoj kuci"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije