Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neka im je sa srećom

Penelope Cruz i Javier Bardem uplovili u brak na Bahamima

penelope cruz
reuters
14.07.2010.
u 09:27

Španjolski glumački par vjenčao se u tajnosti početkom srpnja u prijateljevoj kući na Bahamima. Vijest je potvrdila glasnogovornica Penelope Cruz.

Bez stotine uzvanika i medijske pompe vjenčao se poznati španjolski glumački par Penelope Cruz (36) i Javier Bardem (41). Tajna i vrlo skromna ceremonija kojoj su prisustvovali samo članovi uže obitelji održala se početkom srpnja u kući njihova prijatelja na Bahamima. Sretnu vijest potvrdila je i glasnogovornica Penelope Cruz.

Mladenka je nosila vjenčanicu koju je za nju dizajnirao njezin omiljeni dizajner John Galliano.  

Penelope i Javier upoznali su se 1992. na snimanju filma "Šunka, šunka" Bigasa Lune za koji su snimili vatrenu ljubavnu scenu, no ljubav je planula tek 15 godina kasnije 2007. Svoju vezu uvijek su pokušavali skriti od znatiželje svjetskih medija.

Komentara 1

VN
van ness
18:33 15.07.2010.

Dobro je ako signor Arizze bude ljubio svoju Ferminu Daza iducih pedeset i tri godine tri mjeseca i cetrnaest dana i ako u medjuvremenu niti jedan doktor Urbino smrtno ne strada loveci po stablima svoju papigu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije