Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oglasio se Geldof

'Peaches je umrla. Ne možemo opisati svoju bol, kako ovo podnijeti?'

bob geldof
Foto: Pixsell
1/5
07.04.2014.
u 20:16

– Peaches je umrla. Ne možemo opisati svoju bol. Bila je najdivlje, najsmješnije, najpametnije biće od svih nas...

–  Peaches je umrla. Ne možemo opisati našu bol. Bila je najdivlje, najsmješnije, najpametnije biće od svih nas. Koje prekrasno dijete. Kako je moguće da je nikad više nećemo vidjeti? Kako ćemo ovo podnijeti? Uvijek smo je voljeli i voljet ćemo je zauvijek. Kako je tužna ova rečenica. Tom i njezini sinovi Astala i Phadera uvijek će biti dio naše obitelji, napisao je Bob Geldof nakon što je saznao da je njegova kći Peaches pronađena mrtva. U potpisu izjave su, osim Boba, i njegova supruga te tri kćeri.

Oglasio se i njezin suprug Tom Cohen.  – Moja voljena supruga Peaches bila je obožavana. Voljeli smo je ja i naši sinovi. Odgojit ću ih da nose majku u srcu svaki dan. Voljet ćemo je zauvijek, rekao je Cohen. Inače, Geldofu je ovo druga velika tragedija u životu. Majka preminule Peaches, Paula Yates, predozirala se 2000. godine, kada je Peaches imala 11 godina. Peaches je jučer, dan prije smrti, objavila fotografiju sebe i svoje majke.

>>Peaches Geldof umrla u 25. godini!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije