Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Neobjašnjivo i naglo'

Peaches Geldof umrla u 25. godini!

peaches geldof
07.04.2014.
u 19:13

Peaches Geldof, kći Boba Geldofa i Paule Yates, preminula je u dobi od 25 godina, javlja BBC

Peaches Geldof, kći Boba Geldofa i Paule Yates, preminula je u dobi od 25 godina, javlja BBC. Policija je objavila kako su pozvani u Wrotham. Ubrzo je 25-godišnjakinja na hitnoj proglašena mrtvom. – Zasad možemo reći da je smrt neobjašnjiva i nagla, stoji u priopćenju kentske policije. Peaches Geldof rođena je 1989. godine, a karijeru je započela sa svega 15 godina, kada je krenula s pisanjem kolumne za Elle.

Obiteljski dom napustila je sa 16 godina te pisala za Telegraph i Guardian. Vodila je i TV emisiju "ITV OMG with Peaches Geldof". Radila je kao manekenka, a još prošlog tjedna bila je na predstavljanju jedne modne linije. Peaches je bila udana za glazbenika Thomasa Cohena te je majka dvojice sinova, Astale i Phaedrae.

I Paula Yates, majka preminule Peaches, preminula je u mladim danima. Geldof je majku izgubila kad je imala svega 11 godina. Paula se predozirala u rujnu 2000. godine. U intervjuu za Elle, u svibnju 2013. godine, Peaches je izjavila kako se još teško nosi sa smrti svoje mame. – Sjećam se dana kad je moja majka umrla i još mi je teško govoriti o tome. Blokirala sam taj dio života. Sljedeći dan išla sam u školu jer je moj otac smatrao da moramo biti smireni i krenuti dalje. Stoga sam išla u školu i pokušavala se praviti da se ništa nije dogodilo. Nisam tugovala, nisam plakala na pogrebu. Nisam mogla izraziti nijednu emociju, otupjela sam. Nisam počela tugovati za majkom sve dok nisam imala 16 godina.

Iako su je povezivali s teškom ovisnosti o drogama, Peaches je u intervjuu izjavila da je kao tinejdžerica eksperimentirala, no nikad nije pretjerivala. Ipak, 2010. godine umalo je preminula zbog ovisosti o heroinu, a spasio ju je prijatelj koji je pozvao hitnu pomoć. Nakon toga otac ju je poslao u Afriku kako bi se posvetila humanitarnom radu i maknula iz Londona. Prije braka s Tomom, šest mjeseci provela je u braku s Maxom Drummeyjem. Iza sebe Peaches Geldof ostavlja tugujućeg supruga, dva sina, oca Boba Geldofa te tri sestre.

Foto: Press Association/PIXSELL

>>'Peaches je umrla. Ne možemo opisati svoju bol, kako ovo podnijeti?'

Komentara 12

Avatar Meggi
Meggi
21:19 07.04.2014.

Mladi počnu s konzumacijom droge, alkohola, cigareta, ... misleći da time izražavaju svoju slobodu; slobodu da čine što ih volja. Ubrzo ta 'sloboda' postaje ropstvo pa čovjek više ne kontrolira drogu (alkohol, itd) nego opijati počnu kontrolirati njega. Zašto je njima to teško shvatiti, ne znam. Zašto su tako samouvjereni da će baš oni imati sve pod kontrolom, isto ne znam. Da li je to ljudska glupost, naivnost, nedostatak mudrosti.. tko će znati.. Činjenica je da onaj tko ne misli na svoje tijelo, postaje njegov rob.

LO
lojtra1
21:53 07.04.2014.

E moj Bobe of swing! Pobi ti droga sve žemsko pri hiži!

JU
juma
20:18 07.04.2014.

Žrtva droge, kao kod majke. Neka vrst obiteljskog prokletstva. Glavno je da mi u Hrvatskoj imamo stranke koje nam kao perspektivu nude legalizaciju lakih droga. Takvima samo mogu poručiti, neka počnu od svoje djece, ako ih uopće imaju, a našu djecu neka ostave na miru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije