Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je na selu

Pao vrući poljubac tijekom finala: 'Hoću da iskoristimo ovu večer, čekam te sama u sobi'

Foto: screenshot/rtl
13.03.2019.
u 23:20

Na oproštajni tulum desete sezone showa 'Ljubav je na selu' stigla je i Paulina koja je za Jovana imala poseban plan.

Iza nas je deseta jubilarna sezona showa ''Ljubav je na selu'' u kojoj uzbudljivih trenutaka nije nedostajalo. Nakon Borisa, Ljube i Jovana s komentarima svojih donedavnih odabranica morali su se suočiti Željko, Dragan i Marko.

Znatiželjnu Marijanu zanimalo je što se događa između Marka i Raseme. – Zajedno smo, volimo se – odgovorila je Rasema, a njezine riječi potvrdio je i Marko. Ipak, za zaruke ovaj par još nije spreman.

Na Markovoj farmi bila je i Mila koja kaže da nije ljutita što je prva ispala iz showa, no još se uvijek ljuti na njegovo ponašanje. – Nema ona šanse nikakve pored mene, ni Mila ni Ksenija. Ja sam zauzela svoje mjesto – bila je jasna Rasema.

Ljutita je bila i Monika koja je ostala zatečena Draganovim riječima koje je tijekom gledanja priloga čula prvi put. – Monika i ja smo prijatelji, ali nismo u vezi – kazao je Dragan. Na inzistiranje drugih kandidatkinja još je jednom ponovio kako oko sebe ima tri djevojke, ali da ni s jednom nije u vezi.

Najviše pažnje Željko je privukao odnosom s Jacqueline. Iako se činilo da su zahladili odnose, Jacqueline je potvrdila da su i dalje u dobrim odnosima, no poslije se očito predomislila pa je izjavila da nije sigurna je li Željko njezin tip muškarca.

Uslijedilo je zajedničko druženje tijekom kojeg je Monika pozvala Dragana na razgovor. – Zašto me toliko dugo navlačiš? – upitala je ljutito Monika zaključivši da je Draganu pružila previše prilika te da je za njihov odnos kasno.

U problemima se nije našao samo Dragan nego i Jovan. – Želim ti se ispričati što sam došla na farmu i sve uništila – rekla mu je Ružica, dok je Jovan priznao da mu je bilo teško jer se boji otkriti svoje osjećaje.

– Svoj sam život dugo gradio, stvarao svoje carstvo da bih samo tako uletio s nesigurnom osobom i možda jednog dana sve to razrušio – pojadao se Jovan i dodao da trenutačno ne vidi budućnost s Ružicom.

Na razgovor je stigla i Ivana koja je Jovanu poručila da je došla kako bi vidjela može li se nešto ispraviti. Na tulum je stigla i Paulina koja je za Jovana imala poseban plan.

– Želim da ovu večer iskoristimo najbolje što znamo. Ako ti odgovara, ja ću biti sama u svojoj sobi – izjavila je Paulina pa poljubila Jovana. – Uzmi sve što ti život pruža – prokomentirao je kratko farmer nakon čega je uslijedilo veliko slavlje svih farmera i njihovih djevojaka koje je potrajalo do dugo u noć.

Pogledajte i ostale kandidate showa 'Ljubav je na selu'.

Ključne riječi

Komentara 12

DA
darwil
08:34 14.03.2019.

Onaj Ljubo pjesnik isti ko Bandić.Pitaš ga o žabi on odgovara o babi.

SX
sudbina x
08:43 14.03.2019.

Profesionalka na poslu samo što ovaj put ne plača Jovan već produkcija...

ME
Mesko
05:52 14.03.2019.

Znači , budete nas izvještavali o koitusu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije