Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njen zaštitnik

Pattinson: Moja cura Kristen gleda samo kulinarske emisije

pattinson stewart
Pixsell
03.11.2011.
u 21:20

Glumac je otkrio kako ne podnosi kada njegovu dragu Kristen Stewart kritiziraju bez ikakve osnove

Robert Pattinson otkrio je kako je njegova djevojka Kristen Stewart velika obožavateljica kulinarskih emisija. Dok su snimali "Sumrak" glumica je u pauzama snimanja u svojoj prikolici gledala samo emisije o kuhanju. Robert se zaštitnički ponaša prema svojim bližnjima a pogotovo prema Kristen.

- Ne podnosim kad se netko ružno ponaša prema dragim mi osobama i uvijek ih nastojim zaštititi i nikada ne toleriram ako netko bez osnove kritizira moju curu – veli glumac koji je romansu sa Stewart započeo prije tri godine ali tek su prošle godine javnosti priznali kako su zaljubljeni.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije