Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavni McDreamy

Najpopularniji televizijski doktor zbog preljuba ostao bez uloge?

patrick dempsey (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
20.05.2015.
u 21:15

Glumac je zbog preljuba nakon 15 godina braka ostao bez supruge, ali i uloge s obzirom na to da je njegova nova romansa navodno počela ozbiljno ugrožavati druge glumce na setu

Vijest da Patrick Dempsey napušta glumačku ekipu hit serije "Uvod u anatomiju" krajem travnja šokirala je obožavateljice diljem svijeta.

Produkcija je, naime, nakon deset godina odlučila "ubiti" zgodnog doktora Dereka Sheparda kojeg je od prve epizode igrao Patrick Dempsey.

Već nekoliko tjedana nagađa se što je nagnalo produkciju na ovako drastičnu odluku. Magazin Hello! piše da je 49-godišnji glumac  navodno izbačen iz popularnog televizijskog serijala nakon što se upustio u vezu s djevojkom sa seta.

Upravo zbog afere s djevojkom koja je na projektu radila iza kamere glumčeva supruga Jillian Dempsey početkom godine zatražila je razvod braka.

Glumac je tako zbog preljuba nakon 15 godina braka ostao bez supruge, ali i uloge s obzirom na to da je njegova nova romansa počela ozbiljno ugrožavati druge glumce na setu. 

Brojni obožavatelji McDreamyja pokrenuli su nekoliko peticija kako bi svoj omiljeni lik vratili u seriju, no produkcija čvrsto stoji iza odluke da slavni glumac više nije dio njihova tima.

>>'Ubili' najpopularnijeg televizijskog doktora

>>Rastaje se zvijezda serije 'Uvod u anatomiju'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije