Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAD JE SVE SPREMNO

Pronašli je: Parni Valjak kao posebnu gošću na koncertu najavili svoju najmlađu obožavateljicu

Parni Valjak
Foto: Screenshot
1/5
08.08.2016.
u 13:18

'Jednostavno nas je očarala! Posebno nas je dirnula i voljeli bi nju i njezine roditelje pozvati na naš koncert ovaj petak u Arenu Pula, kao našeg posebnog gosta. Bit ćemo izuzetno sretni kada bi je pronašli i bili bi počašćeni njenim dolaskom'

Sve je spremno za dugoočekivani koncert Parnog Valjka u Areni Pula, koji će se održati 21.08.2016., a u njihovoj impresivnoj, 40 godina dugoj karijeri, to je prvi samostalni koncert koji će održati u tom veličanstvenom prostoru.

No prije nego što su bili u potpunosti spremni valjalo je potražiti posebnu gošću - a nisu joj znali ni ime!

Naime, Parni valjak prošli tjedan nastupio je na manifestaciji Porcijunkulovo, u Čakovcu i u prvom redu strastveno i iz sveg glasa pjevala je njihova najmlađa obožavateljica, koju su odmah primjetili.

Kamere RTL televizije zabilježile su o kojoj se obožavateljici radi, obožavateljici zbog koje je Aki morao sići s pozornice, srdačno je pozdraviti i poljubiti. 

Parni Valjak odlučio je pronaći djevojčicu, kao i njene roditelje, jer je žele kao svoju posebnu gošću na ovom posebnom koncertu - A u svom je naumu i uspio.

- Sigurni smo da je ovo naša namlađa obožavateljica. Za vrijeme koncerta bilo ju je predivno vidjeti kako voli pjesme i kako zna sve riječi, a govorimo o pjesmama koje su od nje stare više od trideset godina. Jednostavno nas je očarala! Posebno nas je dirnula i voljeli bi nju i njezine roditelje pozvati na naš koncert ovaj petak u Arenu Pula, kao našeg posebnog gosta. Bit ćemo izuzetno sretni kada bi je pronašli i bili bi počašćeni njenim dolaskom. - rekli su dečki iz benda Parni valjak.

Čestitamo dečkima na uspješnoj potrazi!

>> Parni Valjak velikom brzinom rasprodaje ulaznice za koncert u Pulskoj Areni

Komentara 2

OB
ObrenM
16:44 08.08.2016.

Za svaku pohvalu je ljudskost i osjecaji Parnog Valjka.Imaju Dusu-hvala im.

DU
Deleted user
04:14 22.08.2016.

Da, traju dugo, dugo, od sviranja na klupi ispred Kafića Stara Knežija!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije