Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUDUĆI RODITELJI

Par iz 'Ljubavi na selu' objavio sretnu vijest: 'Beba Ponjavić dolazi'

Foto: Instagram
1/8
30.07.2021.
u 12:30

Srećko je napisao i dirljiv status. "Uzgajamo nešto više od vrta ove godine. Beba Ponjavić dolazi", napisao je.  Vrlo brzo krenule su čestitke i lijepe želje za buduće roditelje

Srećko Ponjavić, Hrvat iz Kanade koji je u internacionalnoj sezoni showa "Ljubav je na selu" upoznao ljubav svog života Antoniju, na Instagramu je otkrio sretnu vijest - supruga i on postat će roditelji.

Objavio je fotografiju na kojoj Antonija pozira s trudničkim trbuščićem usred obiteljskog vrta. Odjenula je majicu na kojoj piše "Beba Ponjavić dolazi".

Foto: Instagram

Srećko je napisao i dirljiv status. "Uzgajamo nešto više od vrta ove godine. Beba Ponjavić dolazi", napisao je.  Vrlo brzo krenule su čestitke i lijepe želje za buduće roditelje.

Podsjetimo, Srećko je na svoju farmu u Kanadu uz Antoniju poveo poveo Martinu Serdar i Marijanu Črlenec, no odmah je bilo jasno da mu se najviše sviđa Antonija, koju je na kraju i odveo na romantično putovanje. Srećko je nakon toga došao i na Vir, gdje je upoznao Antonijine roditelje. Nakon toga Antonija je odselila kod Srećka u Kanadu, a o detaljima iz svog života često obaviještavaju pratitelje na društvenim mrežama. 

U kolovozu 2020. Antonija i Srećko vjenčali su se kod matičara i za crkveno vjenčanje čekali da prestane pandemija koronavirusa te se u lipnju vjenčali i crkveno.

VIDEO: Vesna Dragojević: 'Naši unuci obožavaju Oliverove pjesme, a najviše vole 'Nadalinu' 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije