Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakva razlika

Paparazzi otkrili dugo skrivanu tajnu: Isplivale fotografije koje pokazuju stvarno tijelo J. Lo

Foto: Instagram
1/9
16.01.2021.
u 13:30

Poznato je koliko je redovita u teretani i koliko joj je važno da ne prekorači svoj limit dnevnih kalorija pa su njezini obožavatelji bili malo zatečeni kada su u medijima osvanule fotografije koje su paparazzi snimili

Na otočju Turks i Caicos pjevačica Jennifer Lopez još uvijek odmara sa svojom obitelji, a ni na odmoru je paparazzi ne ispuštaju iz vida i svaki odlazak pjevačice na plažu pomno prate. J Lo na svom Instagramu objavljuje fotografije s odmora i na njima izgleda savršeno u kupaćem kostimu i obožavatelji su zapanjeni koliko dobro pjevačica izgleda u 52. godini.

Poznato je koliko je redovita u teretani i koliko joj je važno da ne prekorači svoj limit dnevnih kalorija pa su njezini obožavatelji bili malo zatečeni kada su u medijima osvanule fotografije koje su paparazzi snimili i na kojima se vidi da Lopez kao i većina žena ima celulita i da nije toliko utegnuta kako to izgleda na njezinim Instagram fotkama. Najbolja ilustracija te razlike je serija fotografija koje je pjevačica snimila za najavu spota za pjesmu "In The Morning" gdje pozira sasvim gola, a bez ijedne krpice na sebi pojavljuje se i u spotu koji je ovaj tjedan pustila na Instagramu svojim obožavateljima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Zato su mnogi ostali iznenađeni kada su vidjeli paparazzo fotografije na kojima Lopez ne izgleda tako fit i nema tako savršenu figuru kao na fotografijama koje objavljuje na Instagramu. 

Foto: profimedia

Ključne riječi

Komentara 28

ED
edvardl
14:51 16.01.2021.

Ne razumijem po čemu je dotična nekakav sex simbol, kratka, debeloguza, puna celulita....ima na tisuće boljih vršnjakinja Hrvatica!?

OL
Oldmarinero
16:45 17.01.2021.

Ovo se može sviđati samo američkom ukusu.

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
02:15 18.01.2021.

Moji prohtjevi su dosta skromni, tako da...mislim...vaš Yogi je stigao...pa da malo vježbamo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije