Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevjerojatna promjena

Pamtimo je kao seks bombu, a sad se nakon dvije godine prvi put pojavila u javnosti i šokirala izgledom

Foto: Profimedia
1/8
04.11.2022.
u 21:50

Yasmine se za ovu priliku nije uredila, a prije izlaska iz kuće nije počešljala ni kosu. Isto tako nije bila našminkana, te je psa šetala u nekoliko brojeva prevelikoj jakni i pidžami.

Yasmine Bleeth, zvijezda 'Spasilačke službe' prvi put je nakon dvije godine snimljena u javnosti. Fotografi su je uhvatili dok je šetala psa u las Vegasu. Yasmine se za ovu priliku nije uredila, a prije izlaska iz kuće nije počešljala ni kosu. Isto tako nije bila našminkana, te je psa šetala u nekoliko brojeva prevelikoj jakni i pidžami. 

Foto: Profimedia

Bleeth se inače proslavila zbog serije 'Spasilačka služba' u kojoj je glumila Caroline Holden. Mnogima je bila jedna od najljepših u glumačkoj postavi te serije. 

No, kako se borila sa ovisnostima, povukla se iz javnosti i rijetko tko ju je vidio posljednjih 19 godina. 
Problemi s ovisnostima koštali su je njezine karijere, koja je tek počela nakon 'Baywatcha'. Naime, postala je model, a osim toga je lansirala i liniju badića. Dobila je uloge u serijama kao što su Titans i Nas Bridges, ali sve je to propalo zbog njene zloupotrebe droga. 

Glumica je završila na crnim listama redatelja, koji su zaključili da je preteško raditi s njom u tom stanju. Kako bi se izvukla iz pakla droge prijavila se u jednu kliniku u Malibuu kako bi se izliječila. 

Njena trezvenost nije potrajala, te se opet počela drogirati. Uhićena je 2001., jer je policija  nakon automobilske nesreće  kod nje pronašla kokain. 

Na sudu je priznala krivnju, no nije završila u zatvoru
U jednom intervjuu iz 2003. kazala je kako će se truditi držati što dalje od droga, ali da će ovisnost uvijek biti dio njena života. 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Tombstone
Tombstone
22:32 04.11.2022.

Usudila se ostariti? Nepojmljivo. A kak danas izgleda Raquel Welch, Bo Derek, Sybil Shepherd? I one su se usudile ostariti? Pa di im je mozak? Ne znaju koliko snobova ovisi o njima?

HR
Hrast
00:06 05.11.2022.

U mojim je molitvama.

Avatar AnteDeJure
AnteDeJure
02:53 05.11.2022.

Još dobro izgleda na ovoj slici. Googlao sam slike gdje ima barem 100kg pri visini od jedva 165cm.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije