Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponovno na malim ekranima

Pamtimo ga po seksu u Big Brother kući, a sada se vraća u drugi show

Ribnjak
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/5
01.06.2020.
u 19:46

No, večeras se nakratko vraća na male ekrane pa će tako sudjelovati u showu 'Kolo sreće' na temu prolaznosti vremena.

Ivan Mitrović, poznatiji kao Mrkvica javnosti je postao poznat prije više od desetljeća nakon što je sudjelovao u četvrtoj sezoni 'Big Brothera', koja se snimala na Tajlandu. Iz kuće je izašao nakon 98. dana, a gledatelji ga i dalje pamte po vrućoj sceni seksa s Rinom Dehni u jacuzziju. 

Zbog sudjelovanja u showu, priznao je, nikada nije žalio, a rekao je i kako mu je reality show u Bangkoku ostao u jako lijepom sjećanju. Iako je Rina još jednom ušla u 'Big Brother' kuću, Ivan je u međuvremenu drastično promijenio izgled pa je pustio kosu i bradu te postao trener atletike i kondicijske pripreme u AK Dinamo Zrinjevac.

Foto: RTL

No, večeras se nakratko vraća na male ekrane pa će tako sudjelovati u showu 'Kolo sreće' na temu prolaznosti vremena.

Bivši natjecatelj Big Brothera iz 2008. postao je otac krajem prosinca 2018. godine. Djevojčica Mari rodila se u Petrovoj bolnici u Zagrebu, a ponosan tata objavljivao je fotke na društvenoj mreži.

Komentara 1

Avatar SharonPO87
SharonPO87
14:14 02.06.2020.

w​​w︆︅︆︅︆︅​w︆︅︆︅︆︅​​​.​​k︆︅︆︅︆︅​​​i​​​s​​s​​​​t​​​​︆︅o︆︅︆︅​​k︆︅︆︅︆︅​​.​c​︆︅︆︅︆︅o​​m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije