Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zasmetao monopolistima?

Pameli Ramljak zabranili atraktivan spot na Youtubeu

pamela
Foto: Youtube (screenshot)
1/2
20.05.2014.
u 10:49

Pamela Ramljak smatra da je spot uklanjanjem pomalo neočekivano dobio na važnosti, ali zadovoljna je svojim glazbenim uratkom

Spot "Prijateljica" Pamele Ramljak u samo mjesec dana pogledan je više od 85 tisuća puta, no uskoro je zabranjen na Youtubeu. Iz Pamelina tima smatraju da je atraktivni spot očito zasmetao monopolistima hrvatske glazbene scene. Video je u ponedjeljak stoga ponovno podignut na poznati glazbeni servis.

Pamelu u videospotu prate plesačice Martina Vuletić, Lucija Marković, Karla Ileš i Brita Bobetić koje su besprijekornom koreografijom podsjetile na plesne pokrete iz pjesme '‘Partition'’ Beyonce Knowels.

Pamela Ramljak smatra da je spot uklanjanjem pomalo neočekivano dobio na važnosti, ali zadovoljna je svojim glazbenim uratkom, riječima koje lagano ulaze u uho te vjeruje da će unatoč uklanjanju s Youtubea njena "Prijateljica" pronaći put do slušatelja. S pjesmom u lipnju nastupa na CMC-festivalu u Vodicama.

>>Pamela Ramljak s atraktivnim plesačicama snimila seksi spot za singl 'Prijateljice'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije