Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJAVITE IH

Pamela Ramljak upozorila na prevaru: 'Molim vas ne nasjedajte na ovo'

Foto: Instagram screenshot
1/12
19.04.2021.
u 08:26

- Hvala curama što su mi poslale da postoji par profila koji se predstavljaju kao ja i da su povezani s giveawayom. Dakle, ne nasjedate i prijavite ako dobijete request, napisala je Pamela koja se tako pridružila brojnim poznatim osobama poput Nine Badrić, Mate Rimaca ili Emila Tedeschija.

Pjevačica Pamela Ramljak na Instagramu je objavila upozorenje svojim pratiteljima da ne nasjedaju na prevaru. Naime, netko je na ovoj društvenoj mreži otvorio lažne profile s njezinim imenom na kojima navodno dijeli poklone.

- Hvala curama što su mi poslale da postoji par profila koji se predstavljaju kao ja i da su povezani s giveawayom. Dakle, ne nasjedate i prijavite ako dobijete request, napisala je Pamela koja se tako pridružila brojnim poznatim osobama poput Nine Badrić, Mate Rimaca ili Emila Tedeschija. Pamela je dodala i kako njen jedini profil ima plavu kvačicu, čime se dokazuje da se radi o verificiranom profilu.

Inače, pjevačica je nedavno sa suprugom Mladenom Slajsterom i dvoje djece, sinom Antunom i kćerkicom Mariom, se preselila u novi stan i obožavateljima je otkrila unutrašnjost stana i dizajn za koji je većinom ona zaslužna. - Od prve ideje, do crtanja na papiru, kupovanja materijala i izrade... Prva tri koraka sama, a zadnji korak moji stolari koji su radili svaki centimetar stana. Uživamo - napisala je Pamela i objavila fotografiju nove kuhinje.

Obožavateljima je Pamela ranije pokazala i oazu koja je rezervirana samo za nju i supruga - njihovu spavaću sobu. - I naša soba polako poprima konačni rezultat. Soba samo za tatu i mamu (I kupaonica) nakon 4 godine. Kako će to ići u praksi, vidjet ćemo - napisala je pjevačica. Stan je uglavnom u potpunosti sada namješten, a ono što Pamelu posebno veseli je i velika terasa s koje se pruža pogled na zelenilo, ali terasu još nije opremila namještajem i misli kako će taj korak pričekati do proljeća.

VIDEO: Kraljičin suprig Philip ispraćen na posljednji počinak

 

Ključne riječi

Komentara 2

IN
invicible
08:35 19.04.2021.

reklamira samu sebe?

Avatar Tombstone
Tombstone
09:20 19.04.2021.

Najvjerovatnije je sama to napravila da bi imala kakav takav razlog biti objavljena u vecernjem. Da tome nije tako clanak bi bio samo o pokusaju prevare, a ne bi pisao o spavacim sobama i toboznjim hitovima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije