Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODIJELILA S PRATITELJIMA

Pamela Ramljak tužno se prisjeća: 'Prošlo je više od godine dana ...'

Foto: Instagram screenshot
1/9
03.12.2020.
u 07:00

U objavi na Instagramu pjevačica Pamela Ramljak požalila se pratiteljima i otkrila što joj je velika želja.

Ova godina ni po čemu nije standardna ni normalna. Mnogi ne očekuju ni normalni Božić, ali pjevačica Pamela Ramljak u emotivnoj objavi opisala je što joj je najveća želja za taj blagdan koji obilježava zajedništvo s obitelji, veselje i mir.

"Prošlo je više od godine dana kad sam zadnji put bila doma. Trenutačno me baš pere žestoka nostalgija", započela je objavu Pamela.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Nadam se da ću uspjeti oko Božića ipak doći na par dana i samo biti mamino i tatino dijete. Danas mi baš to treba, taj osjećaj. Jedino roditelji, sve drugo je podložno promjenama. A možda mi fali vrijeme kad me nije zanimao dnevnik. Bezbrižnosti, slatka li si. Lijepu nedjelju vam želim uz ovaj #tb kraj moje Neretve", napisala je u objavi koja je prikupila skoro četiri tisuće lajkova.

Pamela često objavljuje obiteljske trenutke s obožavateljima i ne skriva ni neke teške životne trenutke. Pjevačica uživa u majčinstvu i voli pokazati da joj je obitelj uvijek na prvom mjestu. Ipak, neki njezini pratitelji na jednoj fotografiji koju je objavila vidjeli su skrivenu opasnost i odmah su je odlučili upozoriti. Naime, pjevačica je objavila preslatku fotku bebe koja spava na prsima njezina supruga, a jedna pratiteljica odmah se požurila komentirati. 

"Sjećam se u rodilištu kad mi je sestra rekla da nikad ne zaspim s bebom na sebi, da je to isto kao da vozite auto žmireći. To mi je ostalo u glavi i nikada nisam to radila", napisala je. Pamela je odmah odgovorila kako je "ona budna" te dala do znanja da nema razloga za brigu. 

1/10

Inače, dvije i pol godine prije rođenja sina Pamela je izgubila dijete nakon osam tjedana trudnoće, što nju i supruga nije obeshrabrilo već dodatno osnažilo.


 

 

Komentara 7

Avatar Golum
Golum
07:47 03.12.2020.

Pa lijepo je to od tebe da godinu dana ne odes roditeljima.

MO
montello
19:16 03.12.2020.

ove godine nece biti velikih slavlja

Avatar manjejeviše
manjejeviše
08:02 03.12.2020.

Moje dijete kad ide u Zg kaže "idem doma" a Hercegovci i da žive u Argentini 50 g. " doma je u Hercegovini " .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije