Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Atraktivna pjevačica

Pamela Ramljak snimala spot u svom domu

pamela
Foto: Jelena Balić
1/2
19.12.2013.
u 16:26

Pamela Ramljak objavila je dva uspješna singla, a sada joj se isti uspjeh smiješi i sa trećim

Pamela Ramljak objavila je dva uspješna singla, a sada joj se isti uspjeh smiješi i sa trećim. 'Kad je dosta, dosta je' novi je singl pjevačice, a nedavno je za isti objavila i atraktivan spot. Pamelu u novoj pjesmi, kao i video spotu za čiju realizaciju se pobrinuo redatelj Tomislav Pavić, glazbeno prati Andersons bend.

Ovog puta Pamela se pojavljuje u ponešto drugačijem, rock izdanju, a za takav izgled pobrinuli su se poznati stilist Ivan Frišćić, make-up artistica Kristina Hošnjak, te uhodani frizerski tim Salona F. Radnja video spota odvijala se na dvije lokacije; u studiju Blenda, te drugi dio u toplom okruženju Pamelinog doma što se pokazalo kao pun pogodak!

- Kako sam prvi put snimala dio spota u svom stanu, sama činjenica da ležim na svom kauču i jedem čokoladice dok me redatelj snima bila mi je više no odlična! Posebno mi je odgovaralo to što se nakon snimanja nisam 'žurila doma' i što sam bila u 'svojoj' garderobi na koju nisam trebala paziti, kroz smijeh je komentirala Pamela.

>> Unatoč tremi, Pamela Ramljak uživala je glumeći Fantine

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije