Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova pjesma

Pamela Ramljak s atraktivnim plesačicama snimila seksi spot za singl 'Prijateljice'

pamela ramljak
Foto: PR FOTO
1/6
29.04.2014.
u 14:16

Kantautorica i već afirmirana glazbenica Pamela Ramljak donosi svoju šestu autorsku pjesmu u samostalnoj karijeri...

Kantautorica i već afirmirana glazbenica, Pamela Ramljak, donosi svoju šestu autorsku pjesmu u samostalnoj karijeri. Nakon posljednjeg, pomalo rokerskog izdanja u pjesmi ''Kad je dosta, dosta je'', Pamela nam dolazi u lepršavom i plesnom izdanju, spremna za ljetne glazbene avanture! Redateljsku palicu preuzeo je već provjereni umjetnik Darko Drinovac, a u realizaciji su mu ovog puta, uz mladog plesača i modela Maria Gutešu, pomogle i plesačice iz zagrebačkih plesnih studija ''Escape'' i ''Hip Hop House'', čiji je nedavno objavljeni video na koreografiju pjesme 'Yoncé/Partition' u samo 2 mjeseca prikupio više od 750.000 pregleda. Martina Vuletić – Vule (koreografkinja), Lucija Marković, Karla Ileš i Brita Bobetić svojim profesionalnim plesnim koracima oduševile su u spotu.

Za besprijekoran izgled Pamele i njenih gostiju u videospotu ''Prijateljica'' pobrinuli su se poznati dizajner Ivan Alduk te šminkerica Dajana Pajkić. S novom pjesmom, u kojoj se brzom i ljetnom ritmu pridružio i gudački kvartet te pridonio zvuku klasičnog house hita, Pamela Ramljak nastupit će na ovogodišnjem CMC festivalu. Najveći i najpoznatiji festival domaće zabavne glazbe u Hrvatskoj ove godine održat će se 13. i 14. lipnja u Vodicama, a Pamela će se prvi put predstaviti ovoj publici. Osim priprema za CMC festival i rada na novim pjesmama, Pamela će biti zauzeta i proljetnom turnejom mjuzikla Jadnici/Les Miserables u kojem igra glavnu ulogu Fantine. Prva izvedba ove proljetne turneje održat će se u Osijeku, u subota, 24. svibnja, u dvorištu Vege (Tvrđa), s početkom u 20 sati.

>>Nosi se metalik! Kojoj bolje pristaje: Ani, Pameli, Aniti ili Jeleni?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije