Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila fotku

Pamela Ramljak pokazala svoje roditelje, pratitelji odmah reagirali: “Definitivno si više tatina”

Pamela Ramljak
Foto: Instagram
1/8
02.10.2020.
u 12:35

“Mama i tata. Što nisam totalni mix?” napisala je uz objavu fotki na kojima se vidi da su nastale istog dana na jednom putovanju u automobilu.

Pjevačica Pamela Ramljak na društvenim je mrežama objavila fotografije svojih roditelja kad su bili mladi. Fanove je pitala sliči li na njih. 

“Mama i tata. Što nisam totalni mix?” napisala je uz objavu fotki na kojima se vidi da su nastale istog dana na jednom putovanju u automobilu.

“Ajme! Prelijepi su”, “Ćaćina si više”, “Pokupila si najbolje od svakoga”, “Definitivno si više tatina”, “Super fotka, sličiš više tati”, “Mamina” pisali su joj pratitelji. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Pamela često objavljuje obiteljske trenutke s obožavateljima i ne skriva ni neke teške životne trenutke. Pjevačica uživa u majčinstvu i voli pokazati da joj je obitelj uvijek na prvom mjestu.  Ipak, neki njezini pratitelji su na jednoj fotografiji koju je objavila vidjeli skrivenu opasnost i odmah su je odlučili upozoriti.  Naime, pjevačica je objavila preslatku fotku bebe koja spava na prsima njenog supruga, a jedna pratiteljica odmah se požurila komentirati. 

"Sjećam se u rodilištu kad mi je sestra rekla da nikad ne zaspim s bebom na sebi, da je to isto kao da vozite auto žmireći. To mi je ostalo u glavi i nikada nisam to radila" napisala je. Pamela je odmah odgovorila kako je "ona budna", te dala do znanja da nema razloga za brigu.  Inače, dvije i pol godine prije rođenja sina Pamela je izgubila dijete nakon osam tjedana trudnoće, što nju i supruga nije obeshrabrilo već dodatno osnažilo.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
12:45 02.10.2020.

Baca na psa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije