Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ispod kože

Strastveni zagrljali Pamele Ramljak i mladog rukometaša u novom spotu

pamela ramljak
Foto: PR FOTO
1/18
05.05.2015.
u 11:49

U zagrebačkom restoranu Lido sinoć se okupilo zanimljivo društvo, koje je s nestrpljenjem pokušalo doznati što je zajedničko pjevačici Pameli Ramljak i mladom rukometnom vrataru Filipu Iviću

U zagrebačkom restoranu Lido sinoć se okupilo zanimljivo društvo, koje je s nestrpljenjem pokušalo doznati što je zajedničko pjevačici Pameli Ramljak i mladom rukometnom vrataru Filipu Iviću. Njihovi strastveni zagrljaji, novo prijateljstvo i nepoznate uloge povezali su ih u odličan tandem i donijeli jednu kvalitetnu suradnju.

Naime, njih dvoje glavni su protagonisti novog glazbenog spota Pamele Ramljak, za pjesmu "Ispod kože". Odličan redateljski posao koji je napravio Filip Dizdar jamči da će i video ovog spota osvojiti slušatelje, ali i donijeti mnogobrojne poglede na društvenim mrežama.

Nakon singla "Pečat", Pamela Ramljak s pjesmom "Ispod kože" ponovo ima glazbeni uradak koji će je gurnuti u vrh hrvatskih glazbenih lista i donijeti joj veliki broj novih obožavatelja.

Pjesma odskače od dosadašnjeg Pamelina stila, a radila ju je u suradnji sa srpskim pjevačem Željkom Vasićem i kompozitorom Sašom Miloševićem. A da vjeruju u pjesmu, ali i poštuju njezin rad, potvrdile su i mnoge Pameline kolege koji su došli na promociju spota, pa su joj između ostalog podršku došle dati i Antonija Šola, Kim Verson, Lea Mijatović, Kristina Vukas, Marijo Budišćak (Begini) te Filip Dizdar i Ivica Propadalo.

>>Pamela Ramljak: Nemam loših navika vezanih uz kožu

>>Pamela Ramljak obojila kosu u ružičasto

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije