Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sada ima 52 godine

Pamela još ima legendarni crveni badić, a otkrila je kako joj sada stoji

Foto: Profimedia
1/6
07.06.2020.
u 08:00

Glumica kaže da je prije bila jako sramežljiva i da se tek s vremenom i ulogama riješila tog osjećaja i postala je sve slobodnija...

Početkom 90-ih serija "Spasilačka služba" ostvarila je veliku popularnost i glumcima koji su igrali jedne od glavnih uloga omogućila je slavu i otvorila im vrata drugim velikim projektima. Neki od tih glumaca iskoristili su priliku i uživaju u popularnosti poput Pamele Anderson. Svi pamte legendarne scene u kojima u crvenom kupaćem kostimu trči plažom i taj badić postao je prepoznatljiv simbol ove serije, a u razgovoru za Fox News 52-godišnja glumica otkrila je kako i dalje ima u svom ormaru taj kupaći kostim koji joj je donio popularnost.

1/6

- I dalje mi dobro stoji. Ponekad ga znam odjenuti kako bih razveselila prijatelje, tako da se isti zadnjih godina uglavnom šeće po dnevnoj sobi.- ispričala je Pamela. Glumica je bila i Playboy zečica i krasila je naslovnice ovog časopisa u zavodljivim i golišavim izdanjima, a u ovom intervju je rekla kako je ona zapravo bila jako sramežljiva prije glume.

- Bila sam jako, jako sramežljiva. Ali uspjela sam to prevladati. Mrzila sam taj osjećaj. No, shvatila sam da nikoga nije toliko briga o tome što nosiš na sebi ili kako izgledaš, koliko je tebe samu. Nikoga to nije briga, jedino tebe. Ti si svoj najgori kritičar. I počet ćeš se dobro osjećati kada radiš stvari koje želiš raditi.- objasnila je Pamela.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije