Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENADILA SVE

Pamela Anderson udala se u tajnosti peti put: 'Čekao sam je 35 godina'

Pamela Anderson
Foto: DPA/PIXSELL
1/5
21.01.2020.
u 19:30

Par je u  u vezi bio prije 30 godina, a ponovno su se spojili prije nekoliko mjeseci. Sada su i ozakonili svoju vezu u Malibuu.

Pamela Anderson (52), jedna od najpoznatijih Playboyevih zečica i zvijezda serije "Spasilačka služba" proteklog vikenda u tajnosti se udala za hollywoodskog producenta Jona Petersa (74). 

Par je u  u vezi bio prije 30 godina, a ponovno su se spojili prije nekoliko mjeseci. Sada su i ozakonili svoju vezu u Malibuu. 

- Svugdje ima lijepih djevojaka, mogao sam imati koju želi, a ja sam 35 godina čekao Pamelu. Ona me čini divljim, na dobar način - kazao je Peters za TMZ. Inače, ovaj producent najpoznatiji je po radu na obje verrzije filma "Zvijezda je rođena", iz 1978. i 2018., kao i filmu "Flashdance". 

Zanimljivo je da je ovo i za  Pamelu i za Jona peti brak. Ona je bila udana za Tommyja Leeja, Kida Rocka i dva puta za Ricka Salomona. Peters je između ostalih bio oženjen za glumicu Lesley Ann Warren, te producenticu Christine Forsyth-Peters, a poznat je i po dugogodišnjoj vezi s Barbrom Streisand. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

GR
gragakarlovac
21:41 21.01.2020.

Lijepo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije