Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kritično stanje

Pamela Anderson očajna: 'Jako je bolestan i mogao bi umrijeti'

Foto: Profimedia
1/8
22.05.2020.
u 20:10

Pamela je napomenula da se s Assangeom nije s njim čula već neko vrijeme, ali da informacije o njegovom stanju dobiva od njemu bliskih osoba.

Glumica Pamela Anderson pojavila se u emisiji 'Watch What Happens Live" i progovorila o zdravstvenom stanju dugogodišnjeg prijatelja, 'zviždača' Juliana Assangea.

- Bila sam prva osoba koja ga je posjetila u zatvoru u Belmarshu, a on je još uvijek tamo i jako je bolestan. Zbog koronavirusa puštaju mnogo zatvorenika na slobodu, no ne i njega. Apeliram na odgovorne da je u kritičnom stanju i da bi mogao skončati tragično - kazala je Pamela i napomenula da se nije s njim čula već neko vrijeme, ali da informacije o njegovom stanju dobiva od njemu bliskih osoba. 

- On je znao u što se upušta, puno toga je žrtvovao da sazna, a zatim i pusti informacije koje su dosta toga otkrile. On je za mene heroj i nadam se da i ljudi tako misle - kazala je Anderson.

Podsjetimo, Pamela Anderson , najpoznatija po ulozi u kultnoj 'Spasilačkoj službi',  u veljači je objavila je da se razvodi od supruga Jona Petersa. Razvod od 22-godine starijeg producenta uslijedio nakon samo 12 dana braka. Par je  u vezi bio prije 30 godina. svoju su vezu ozakonili u Malibuu. - Svugdje ima lijepih djevojaka, mogao sam imati koju želim, a ja sam 35 godina čekao Pamelu. Ona me čini divljim, na dobar način - kazao je Peters za TMZ. Inače, ovaj producent najpoznatiji je po radu na obje verzije filma "Zvijezda je rođena", iz 1978. i 2018., kao i filmu "Flashdance".

Zanimljivo je da je ovo i za Pamelu i za Jona peti brak. Ona je bila udana za Tommyja Leeja, Kida Rocka i dva puta za Ricka Salomona. Peters je između ostalih bio oženjen za glumicu Lesley Ann Warren, te producenticu Christine Forsyth-Peters, a poznat je i po dugogodišnjoj vezi s Barbrom Streisand.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije