Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seksepilna glumica nekad je redovito uzimala opijate

Pamela Anderson: Kokain mi se nije svidio!

pamela
Pixsell
18.11.2009.
u 21:00

Nisam ovisna o alkoholu poput mnogih mojih kolega, volim se opustiti uz malo šampanjca. U fazi sam detoksikacije – objasnila je seksepilna glumica.

Nakon brojnih skandala kojima je začinila svoj život, 42-godišnja prsata plavuša Pamela Anderson javnosti je odlučila priznati još nekoliko grijeha.

– Nekad sam uzimala kokain, ali sam brzo prestala jer mi se nije uopće svidio. Po prirodi sam hiperaktivna osoba pa mi ne treba takva vrsta droge koja će me podići – izjavila je Pamela u jednom britanskom televizijskom talk šou te dodala da je njezin jedini porok trenutačno čaša šampanjca. Majka dvojice sinova s vremena na vrijeme sebi priušti malo lude zabave i koju čašicu više.

– Nisam ovisna o alkoholu poput mnogih mojih kolega, volim se opustiti uz malo šampanjca. U fazi sam detoksikacije – objasnila je seksepilna glumica koja sa sinovima trenutačno živi u prikolici dok se njezin raskošan dom renovira. No veliki dugovi u koje je upala zbog rastrošnosti u uređenju kuće prisilili su je na njezinu prodaju.

Ključne riječi

Komentara 3

NO
noa
18:59 19.11.2009.

jutarnji je već odavno žuto žutilo a kako vidim i večernji se pridružuje pomodnom trendu...jadno.

IZ
izbrisan
07:26 19.11.2009.

Odvratno sto sve VL pise.Za naciju je izuzetno vazno s kime se jasi Pamela.Zutilo za povracati,bljak,fuj.

VI
visio
08:24 19.11.2009.

ZAšto ga onda još uvjek šmrče? a i ovaj većernji, je otišao na kvasinu... ova vjest je bila aktualna prije pola godine...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije