Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKSKLUZIVNO

Snježana Mehun zaručila se na Maldivima: Njezino srce ukrao je austrijski biznismen

Foto: instagram
1/15
12.02.2021.
u 16:01

Kako Večernji doznaje, poduzetnicu Snježanu Mehun zaprosio je njezin dečko Franz Schillinger.

Ljubav je u zraku, a pogotovo na Maldivima gdje ovih dana ljubav između dizajnerice i  poduzetnice Snježane Mehun i austrijskog biznismena Franza Schillingera cvate. Kako Večernji doznaje, par je danas okrunio vezu zarukama, a čestitkama budućem vjenčanom paru pridružuje se i naša redakcija.

Prošle nam je godine otkrila kako je došlo do sudbonosnog poznanstva.

– Upoznali smo se preko zajedničkog poslovnog partnera. Iako svi samci traže partnere po barovima i klubovima, na kraju je mala vjerojatnost da na takvom mjestu upoznate kvalitetnu osobu – prisjetila se Mehun koja smatra da se kroz posao može bolje upoznati osobu i razviti dobar odnos.

– Kasnije mi je priznao da je odmah razvio strategiju kako da me” upeca” – iskrena je bila dizajnerica i pomalo iznenađena. – Uopće nisam to tako doživjela. Prva reakcija je bila tipično muška – oduševljenje, komplimentiranje, ali onda je jednostavno stao s time i ponašao se čak sedam mjeseci skroz poslovno. Bili smo poslovni partneri i prijatelji sedam mjeseci prije nego što smo započeli vezu, bio je posve drugačiji – rekla nam je Snježana i dodaje da su njezini prijatelji za njega od početka govorili da je pravi gospodin – dodaje čašu, izmiče stolac…

Pripisali su to sredini iz koje on dolazi, a ona smatra da je stvar u nečem drugom.

– Realno, to radi i moj sin i stvar je odgoja – objasnila je tada, a dodaje i kako se njezin sin Dino odlično slaže s Franzom.

– Od početka me podržavao u svemu što radim, isticao i bio ponosan pred svima, svojim poslovnim partnerima, obitelji, objavljivao na svojim društvenim mrežama moje slike potpuno nesebično i ponosno. To me oduševilo. Nije imao potrebu natjecati se sa mnom ni minorizirati me kao osobu koja radi i stvara, a s time sam se, nažalost, sretala u životu, kao i mnoge druge žene – rekla nam je Mehun.

 

Ključne riječi

Komentara 23

LA
lamborgini
16:16 12.02.2021.

Njezino srce je zarobio njegov konto na banci ,ahahhaahha koje se to jos javne osobe zene iz ljubavi .Dogodi se ali kad se konto stanji eto ti vraze odma rastave za 2 miseca.Di je onda ljubav bila ,bacena u koss sa prvim bankovnim izvjescem .

Avatar drug Joža
drug Joža
16:22 12.02.2021.

Kod Snježane je uvijek bilo prometno. Koliko para , toliko ljubavi.

Avatar argus1000
argus1000
16:28 12.02.2021.

Uhhh, dobro je. Od neizvjesnosti, hoće li uspjeti, nokte sam iz grizao do kraja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije