Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3,2,1-kuhaj!

Pačja prsa zadala su velike probleme kandidatima, ovo su komentari žirija

Foto: RTL
1/14
10.12.2019.
u 23:35

Najbolji chef u 2019. godini i šef kuhinje glasovitog restorana Laganini – Hrvoje Zirojević pridružio se Željki Klemenčić, Ivanu Pažaninu i Tomislavu Špičeku u žiriju RTL-ova kulinarskog showa.

U ponedjeljak navečer na set showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' stigao je jedan od najpoznatijih hrvatskih chefova koji je natjecateljima zadao slatko-slani izazov. U svoja jela kandidati su morali uklopiti džem od brusnice, što se pokazalo kao težak zadatak.

Najbolji chef u 2019. godini i šef kuhinje glasovitog restorana Laganini – Hrvoje Zirojević pridružio se Željki Klemenčić, Ivanu Pažaninu i Tomislavu Špičeku u žiriju RTL-ova kulinarskog showa. No Hrvoje na set nije došao praznih ruku te je kandidatima odmah po dolasku zadao probleme s ključnom namirnicom.

S džemom od brusnica najbolje su se snašle Dina i Franka koje su za pačja prsa s pireom, mahunama i umakom od brusnica dobile ukupno 27 bodova, što je bio najbolji rezultat večeri. „Najbolja pačja prsa u emisiji“, rekla je Željka Klemenčić, a djevojkama je zbog njezina komentara srce bilo veliko kao kuća.

„Pačja prsa odlično ispečena, ali pire ima grube komadiće unutra i umak je grub, a trebao bi biti gladak“, kazao je Ivan Pažanin s kojim su se složili Špiček i Zirojević. Za razliku od djevojaka, Karmen i Dino nisu bili te sreće te je njihovo skupocjeno jelo ocijenjeno kao najslabije – samo 15 bodova.

„Jetra su vam ostala sirova unutra i svi su imali problema s umakom, a pogotovo vi…“ komentirao je Pažanin, a Tomislav Špiček je čak pohvalio pačja jetra, no žganci za prilog mu se nisu svidjeli.

„Što se tiče truda, jako ste se potrudili, ali vidi se da ste se malo mučili oko jela i dosta je tehničkih pogrešaka“, kazao je Hrvoje koji je prvi dan odlučio biti malo blaži u komentarima i ocjenama jer shvaća da su kandidati imali velik izazov pred sobom.

„I profesionalci koji ne rade s džemovima imaju s tim problema pa je bilo dosta zahtjevno za njih, ali u jednu ruku je dobro da su u ovoj fazi natjecanja to probali i da su napravili nešto novo i inovativno“, zaključio je Zirojević. Što će natjecatelji sutra pripremati i hoće li imati više sreće, pogledajte u srijedu u 21:15 sati na RTL-u!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije