Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOSPODIN I GOSPOĐA MIDDLETON

Oženio se brat Kate Middleton! Na vjenčanju bili i princ William i Kate, a i njihovi psi

Foto: John Walton/Press Association/PIXSELL
1/11
13.09.2021.
u 15:05

James Middleton je objavio je fotografiju sa suprugom te napisao 'gospodin i gospođa Middleton'. Dodao je da su na ceremoniji prisustvovali i psi Luna i Mabel, kao da ni riječi ne mogu opisati koliko je sretan.

Brat vojvotkininje od Cambridgea James Middleton oženio se prošli vikend. James je u bračnu luku uplovio na tajnoj ceremoniji na jugu Francuske s financijskom stručnjakinjom Alizee Thevenet. Ceremoniji su nazočili i princ William i Kate Middleton kao i ostali članovi obitelji te prijatelji. Tu je bila i njihova sestra Pipa sa suprugom biznismenom Jamesom Matthewsom te njihovi roditelji Carole i Michael. Ovu informaciju potvrdio je i James na svojem Instagram profilu. Objavio je fotografiju sa suprugom te napisao 'gospodin i gospođa Middleton' uz fotografiju. Dodao je da su na ceremoniji prisustvovali i psi Luna i Mabel,  kao da ni riječi ne mogu opisati koliko je sretan. 

Foto: Instagram
Inače, vjenčanje je održano nakon što je James otkrio kako su prošle godine morali dva puta odgađati vjenčanje zbog pandemije koronavirusa. Par se upoznao 2018. godine, a zaručili su se godinu dana kasnije. Prvotno su se trebali vjenčati u svibnju prošle godine. "Dva doma, lockdown, dva pokušaja vjenčanja, leglo pasa, pokretanje nove tvrtke, brijanje brade i još mnogo toga, ali najbolji dio je što to mogu podijeliti s tobom, Alizee Thevenet i jedva čekam vidjeti što nam budućnost donosi", napisao je James tada.

VIDEO Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije