Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
17 godina

Ovom posvetom Ivaniševićeva supruga prisjetila se njegovog osvajanja Wimbledona

Foto: Petar Glebov/Pixsell
1/7
09.07.2018.
u 14:37

Nives Ivanišević objavila je zajedničku fotografiju sa suprugom snimljenu na plaži i napisala 17 godina poslije.

Prije točno 17 godina Goran Ivanišević osvojio je Wimbledon i obilježio povijest tenisa kao prvi igrač koji je na ovaj prestižni turnir došao s pozivnicom i na kraju ga osvojio.

Njegovog velikog uspjeha prisjetila se i njegova supruga Nives objavom na Instagramu. Objavila je njihovu zajedničku fotografiju snimljenu na plaži i napisala 17 godina poslije.

 

 

#17godinaposlije 💙💙💙💙

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

 

Nives, koja je odrasla u zagrebačkom naselju Dugave, obožavatelji i prijatelji su ispod ove fotografije napisali komentar; kraljica Dugava i kralj Wimbledona.

Nives i Goran vjenčali su se u tajnosti krajem prošle godine, a krajem ljeta stiže im i prinova. Goran iz braka s Tatjanom Dragović ima kći Amber i sina Emanuela.

1/8

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije