Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nominiran za Oscara

Ovom gestom Brad Pitt pokazao je da nije umišljena zvijezda

Foto: Reuters/Pixsell
1/7
28.01.2020.
u 20:20

Na ručku nominiranih za Oscara, koji se održava svake godine uoči svečanosti dodjele nagrada u Los Angelesu glumac je nosio oznaku sa svojim imenom za slučaj da ga netko ne prepozna

Glumac Brad Pitt globalno je slavan i za njega su čuli čak i oni koji baš ne gledaju filmove, ali je unatoč tome na ručku priređenom za nominirane za Oscara nosio oznaku s imenom. 

Na oznaci je pisalo: "Brad Pitt, sporedna uloga, "Bilo jednom...u Hollywoodu". Glumac, koji je nominiran za ulogu u filmu Quentina Tarantina "Bilo jednom...u Hollywoodu", valjda je nosio tu oznaku za slučaj ako ga netko ne prepozna, našalili su se britanski mediji. 

Na ručku nominiranih za Oscara, koji se održava svake godine uoči svečanosti dodjele nagrada u Los Angelesu, bile su i druge zvijezde, među kojima Cynthia Erivo, Laura Dern, Greta Gerwig, Diane Warren, Leonard DiCaprio, Renee Zellweger i Robert De Niro.  Film "Joker" osvojio je jedanaest nominacija za Oscara, s po deset slijede "Irac", "1917" i "Bilo jednom... u Hollywoodu", a četiri filma - "Male žene", "Marriage Story", "Jojo Rabbit" i "Parazit" nominirana su u šest kategorija.

Nagrade Američke akademije filmske znanosti i umjetnosti dodijelit će se 92. put na svečanosti u Hollywoodu 9. veljače.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Vrijeme
Vrijeme
06:53 29.01.2020.

Ja nebi nosio oznaku i bio bi umisljena zvjezda kao Miki Bandic

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije