Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraj ljubavi

Ovo su razvodi koji su se dogodili u 2018., a šokirali su cijelu Hrvatsku!

Foto: Pixsell kolaž
1/8
28.12.2018.
u 18:36

Nisu bili sretni zajedno, pa su odlučili živjeti odvojeno - neki više ne razgovaraju, a neki su ostali u korektnim odnosima.

Razvod je jedno od najbolnijih životnih iskustava, a kad se pritom odvija pod povećalom javnosti i blicevima fotoaparata, stres koji prolaze bivši supružnici postaje nemjerljiv.

Izostanak privatnosti u važnim životnim trenucima cijena je koju htjeli ili ne, plaćaju sve poznate osobe. Ovi poznati parovi nisu bili sretni zajedno pa su odlučili živjeti odvojeno. Neki od njih više ni ne razgovaraju, dok su neki ostali u korektnim odnosima. Tko je sve doživio ljubavni krah u 2018. pogledajte u videu.

Komentara 30

AA
AAAAAA
18:53 28.12.2018.

Ana Tenžera - ne lupetaj neg se primi kuhače! Niti sam znal ko su te spodobe niti sam znal kaj delaju sa svojim međunožjima, niti me je to zanimalo, niti sam znal da se razvode, niti me je to šokiralo - dakle ne budali!!!

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
18:43 28.12.2018.

ja sam šokiran.... naslovom članka. O tome da sam se ponadao kako ste dotaknuli dno žutila , ni ovaj puta neću jer me svaki puta demantirate.

ČI
čikaga
19:28 28.12.2018.

Tako me je šokiralo da još ne mogu zaspati, a ne bum ni danas kad sam to vidio u VL.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije