Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USUSRET NOVOJ SEZONI

Ovo su najzanimljiviji trenuci u svim sezonama Big Brothera

Romano, Big Brother
Foto: screenshot/RTL televizija
1/14
20.01.2018.
u 12:11

Najpopularniji reality show kreće u novu sezonu 27. siječnja 2018., a mi smos e prisjetili najzanimljivijih i najšokantnijih detalja u prijašnjih osam sezona

Za tjedan dana počinje nova, deveta po redu sezona Big Brothera, najpoznatijeg reality showa na svijetu. Natjecatelji će u kuću koja je smještena u zagrebačkoj Dubravi ući 27. siječnja u 20 sati, a borit će se za nagradu od 500 tisuća kuna. Novi stanari uživat će u prostoru od 1150 kvadrata, a na raspolaganju će, između ostalog, imati i jacuzzi usred dnevnog boravka.

To će biti najveća kuća do sada i bit će opremljena s 50 novih 4k kamera koje će snimati svaki korak u potpuno kontroliranom okruženju. Stanari će ove godine imati i vrt od 250 metara kvadratnih koji će biti smješten na krovu kuće.  No, ono što je gledateljima najzanimljivije su svađe, tuče, seks i druge kontroverze. Prije početka nove sezone prisjetili smo se nekih najzanimljivijih detalja iz prijašnhjih sezona.

1. Krešin bijeg iz kuće (1. sezona 2004.)


Prva sezona Big Brothera nije imala puno šokantnih detalja, no onaj o kojem se uvijek priča je bijeg Kreše Jengića. Vatreni navijač Dinama više nije mogao izdržati u kući, a budući da je znao kako Dinamo tog dana igra utakmicu, odlučio je jednostavno preskočiti zid i otići na utakmicu.

2. Tanjin pad sa šanka (3. sezona 2006.)

U trećoj sezoni gledatelji su dočekali i prvi seks, a priredili su ga Tanja Jovanović i Ante Seljak Jakovčev. Tanja je u toj sezoni imala više "bisera",a  posebno se pamti njen pad sa šanka

3. Vatreni seks Rine i Mrkvice (5. sezona, 2008.)

U ovoj sezoni natjecatelji su otišli na Tajland, čime je hrvatski Big Briother postao prvi koji se ne emitira iz matične zemlje. Stanari su u dvorištu imali i bazen, a tamo su se vatrenim užicima prepustili Ivan Mitrović i Rina Dehni.

4. Odnos Marijane i Nemeša (6. sezona, 2011.)

Marijana Čvrljak ušla je u kuću kao udana žena i majka, no to je brzo zaboravila kad je upoznala naočitog Beograđanina Nikolu Nemeševića-Nemeša. Ubrzo se prepustila strastima i seksala se s njim pred kamerama, ali i i pokraj drugih stanara koji su spavali u sobi. Marijana i Nemeš su se svađali i mirili, a ona je na kraju pobijedila i nakon showa se rastavila od supruga, a zatim i udala za Nemeša. No, nakon nekoliko godina došao je i konačni kraj ljubavne priče s Nemešom.

5. Vasići su sve oduševili (7. sezona, 2015.)

Nakon četiri godine Big Brother se vratio s novim regionalnim izdanjem, a u njemu su prave zvijezde postali Vasići, romska obitelj koja je cijela ušla u kuću. Dobro se pamte izjave mame Rade, no sve su oduševili blizanci Mika i Giba. Podsjetimo se njihove koreografije o Big Brotheru.

6. Zamalo vjenčanje u Big Brotheru, (8. sezona, 2016.)

Posljednja sezona Big Brothera bila je mix poznatih i nepoznatih osoba. Tijekom sezone zamalo je došlo do vjenčanja Ines i Fabija, kojima je Big Brother ponudio 250 tisuća kuna da to naprave tijekom showa. No, iako su prvo pristali, odustali su kad su shvatili da bi od te cifre sami trebali platiti troškove vjenčanja.

7. Vuco iskače iz torte (8. sezona 2016.)

Produkcija je u prošloj sezoni napravila sve da podigne gledanost, pa su Romanu Obilinoviću-Žoržu za rođendan doveli nikog drugog nego SInišu Vucu, koji je iskočio iz velike torte noseći janjetinu u rukama.

Romano, Big Brother
1/12

 

Ključne riječi

Komentara 7

GL
GlogovKolac
12:38 20.01.2018.

Kako je to dosadan show...Prva i druga sezona, ajd još pomoz Bog, ovo sve nakon toga nije vrijedno utrošiti minutu svog vremena. Uostalom i onaj celebrity BB je skraćen radi velike "popularnosti"...Pa i onaj show sniman u Ribniku nije baš bio previše gledan. Jednostavno, potrošena tema.

AR
aris2
14:02 20.01.2018.

Najzanimljiviji trenutak kad se Antonija Blaće popišala Sviscu za vrat

TR
tramontana
16:32 20.01.2018.

Debilana za debile, nadam se da će biti u HR ignorirani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije