Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Astroanaliza

Ovo sigurno niste znali o Nives, evo na koje teme je osjetljiva i kako je osvojiti

Foto: Instagram
1/11
03.03.2019.
u 12:26

Šarmantna je i ima naglašen osjećaj za lijepo. Privatno je osjetljiva na bilo koju vrstu konflikata ili prijetnje. Teško joj je izraziti vlastitu ljutnju i bijes.

Ona je žena čije fotografije privlače pozornost i muškaraca i žena. Nives Celzijus vjeruje (i zna) da je moć u dobrom izgledu. Dok je Samsonova moć bila u kosi, njezina je moć u grudima i dekolteu.

Jer ona i svjesno i podsvjesno zna da je svakoj osobi prvi dodir ljubavi bio upravo na majčinim grudima. Sada smo taj “misterij” riješili na jedan malo šaljiv način (u svakoj šali barem pola istine). Nives još uvijek treba puno raditi da dostigne svoju emocionalnu sigurnost i osjećaj vlastitog identiteta. Još je dovoljno mlada i osjeća kontradikciju između vlastitih želja i vlastitih potreba jer npr., kada odredi cilj, još uvijek ne želi promijeniti navike ili okolnosti koje je sprečavaju u postizanju tog cilja. To se događa kada su roditelji imali potpuno različit pristup djetetu i kada mu je jedno od njih zabranjivalo da kontaktira s drugim roditeljem.

Zato se Nives dobro odnosi prema ocu svoje djece, jer im želi najbolje. Sklona je iscrpljivanju radom i zato nitko ne može reći da joj uspjeh pada s neba. Ta seksepilna žena ne podnosi seksualno nezadovoljstvo i partnerovo odbijanje. Nives je širokogrudna (u oba smisla), tolerantna, ima pozitivan odnos prema životu i to je čini uspješnom. Zabavna je u prepričavanju viceva i anegdota. Ima smisla za humor (stand-up) i sposobnost pisanog izražavanja. Odlična je i zanimljiva u prepričavanju svakodnevice pa to treba iskoristiti u formi vođenja dnevnika ili memoara. Verbalno je prilagodljiva situacijama što joj daje potencijal da bude glumica.

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell

Reakcije joj mogu biti vrlo dramatične što je izvrsno za kazalište i film. Šarmantna je i ima naglašen osjećaj za lijepo. Privatno je osjetljiva na bilo koju vrstu konflikata ili prijetnje. Teško joj je izraziti vlastitu ljutnju i bijes. Omiljena je u krugu svojih prijatelja. Kao dijete Nives je sigurno bila znatiželjna kad je riječ o seksu, često toliko da bi roditeljima znalo biti neugodno. Nestrpljiva je u prometu (ne voli čekati tramvaj ili zaglaviti u prometnoj gužvi). Sposobna je da po potrebi govori u ime drugih ljudi, javno istupi, debatira, kritizira. Netko se treba usuditi reći caru da je gol. Prepoznaje detalje, dobro se koncentrira na posao i projekte.

Sklona je samoanalizi i to je dobar potencijal za psihologa i za pisca. Naravno, da se ne biste se razočarali, ona je vatrena, entuzijastična, strastvena i puna ljubavi, ali voli da je netko zavede pametnom i zanimljivom komunikacijom, a ne da je tretira kao seksualni objekt. Pred njom je odličan period u karijeri i javnim nastupima gdje će pokazati još svojih talenata.

Treba iskoristiti sve što joj se nudi, ali i tražiti prilike i izazove bez obzira na to koliko se trenutačno činili nemogućima. Ima što pokazati – izvana i iznutra.

Više o astrologiji pronađite na stranici www.andelkasubasic.com. 

 

Komentara 13

Avatar Kaladin
Kaladin
13:04 03.03.2019.

Osvoji je ti i vodi je kući. Ta tko je ne bi za ženu i majku djeci poželio....

KA
kalist
13:42 03.03.2019.

moje poštovanje Dini jer sam mislio da je samo loš kockar,kad tamo pun vrlina koje Nives cijeni,aj uzdravlje

Avatar Idler 3
Idler 3
13:00 03.03.2019.

Super PR za "bogatu udaju"....il barem malke starejšeg "sponora" 😆😆😆

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije