Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE OBJAVLJUJU FOTOGRAFIJE

Ovo se rijetko događa: Mario Valentić pozirao s tajanstvenom dugogodišnjom djevojkom

Foto: Instagram
1/7
08.05.2021.
u 22:00

Popularni fitness trener, voditelj i bivši glumac Mario Valentić pozirao je s dugogodišnjom djevojkom Ljiljanom Mikić.

Dio javnosti upoznao ga je kao razmaženog Bornu iz hit domaće serije "Zabranjena ljubav", a 41-godišnji Mario Valentić simpatije je nastavio stjecati kao voditelj i fitness trener. Dok mnoge žene i dalje uzdišu za njim, njegovo srce osvojila je Ljiljana Mikić, menadžerica jednog zagrebačkog hotela s kojom je 2018. dobio sina Nou.

O privatnom životu ne govori često, a na društvenim mrežama postoje tek neki tragovi njihove ljubavi. Jedan od rijetkih je i fotografija koju je povodom Prvog maja objavila Ljiljana na svom Instagramu, a sretan par pozira na terasi pored mora.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lili 🌸 (@lilimikich)

- Prvomajska - napisala je kratko Ljiljana, a topli prizor partnera tijekom slavlja ovjekovječila je potpisom hashtagom "da se i mi malo slikamo", budući da su to iznimno rijetki trenuci.

Inače, par je u vezi od 2016. godine, a sin Noa stigao je kao kruna ljubavi dvije godine kasnije. S voditeljicom Bingo showa, bivšom suprugom Mirnom Maras Batinić ima sina Niku. Ona je pak u brak sa suprugom Željkom Batinićem uplovila 2016. godine nakon sedmogodišnjeg braka s Valentićem i ima kćerkicu Meri.

VIDEO Vinko Ćemeraš je gost Večernjakove desetke

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

TO
Tomi
22:51 08.05.2021.

Selj.acina

DO
DonQuijote
22:26 08.05.2021.

Priprema se otvoriti teretanu u svDonatu? To bi mu bilo slicno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije