Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISKORISTIO DŽOKERE

Ovo pitanje je natjecatelju zadalo glavobolju: Biste li vi znali odgovor?

Foto: HRT screenshot
1/12
15.10.2020.
u 21:03

Na šestom pitanju za dvije tisuće kuna, natjecatelj Marko Vulesica u večerašnjoj epizodi "Milijunaša" zatražio je pomoć džokera pola-pola.

U večerašnjoj epizodi omiljenog kviza "Tko želi biti milijunaš?" preko puta Tarika Filipovića našao se Marko Vulesica koji je na pitanje za dvije tisuće kuna morao zatražiti pomoć u obliku džokera pola-pola. Pitanje je bilo matematičke prirode, a na Marku se vidjelo da ga je pitanje navelo na intenzivno razmišljanje.

"Što dobivamo kada podijelimo 1/4 s 1/4?" glasilo je šesto pitanje po redu za natjecatelji, a Tarik mu je objasnio kako se ne može zadržavati predugo na jednom pitanju te se Marko onda odlučio na korištenje džokera.

Foto: HRT screenshot

Nakon korištenja "pola-pola" džokera, ostali su odgovori 1/8 i 1, a Tarik je prije otkrivanja najavio promidžbeni program kako bi dodatno začinio napetost. Uskoro je Marko saznao od znalca kako je točan odgovor na pitanje 1, mada ga je Tarik pokušao zbuniti upitavši znalca da objasni Marku kako podjeljeni brojevi mogu ispasti 1/8.

Foto: HRT screenshot

Marko je isto tako prvi natjecatelj koji je osvojio 32 tisuće kuna pri povratku "Milijunaša" u studio od obustave snimanja zbog koronavirusa.

Podsjetimo, prošlog tjedna natjecateljica Ana Ramljak također je tražila pomoć na šestom pitanju te su gledatelji zagonetno nagađali prije nego su doznali pravi odgovor na njega. Naime, Tarik ju je upitao koja je najčešća boja očiju novorođenčadi u Hrvatskoj. Ponuđeni su bili odgovori plava, smeđa, zelena ili crna, a nakon rasprave s Tarikom koji joj je probao pomoći anegdotama, posegnula je za znanjem znalaca iz publike. Iako se probala sjetiti kako je to izgledalo kod njezine vlastite djece, nije se mogla odlučiti za definitivni odgovor pa joj je pripomogao znalac Bruno i ukazao na točan odgovor – plave.

Međutim, sreća je nije dugo pratila jer na pitanju za 16 tisuća kuna nije ponudila točan odgovor te je ponijela kući samo tisuću kuna.

 

Komentara 13

DU
Deleted user
22:35 15.10.2020.

Gledao sam taj kviz na nekoliko različitih stranih TV kanala ali nigdje, baš nigdje voditelj nikada nije “pokušavao zbuniti” kandidata. Eee, ali Tarik je mangup, zar ne? Bečka škola, balkanski smjer....

AD
adminka
23:50 15.10.2020.

ali to je znanje osnovne škole!? alo?

KA
kavranbird
00:10 16.10.2020.

Tko još gleda proljev od tarika ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije